Hvordan Smelte Perler Og Hvorfor De Gjør Det

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Smelte Perler Og Hvorfor De Gjør Det
Hvordan Smelte Perler Og Hvorfor De Gjør Det

Video: Hvordan Smelte Perler Og Hvorfor De Gjør Det

Video: Hvordan Smelte Perler Og Hvorfor De Gjør Det
Video: ВЯЖЕМ КРЮЧКОМ просто и быстро/Уникальный приём в ВЯЗАНИИ ТЕСЬМЫ/ВЯЗАНИЕ КРЮЧКОМ с БУСИНАМИ 2024, April
Anonim

Perler i flere tiår har vært et av de mest populære materialene for kreativiteten til mange håndverkere og nåler. Han er elsket ikke bare av erfarne håndverkere, men også av nybegynnere i det kreative feltet. Perler kommer med en ny applikasjon, som smelter. Som et resultat av smeltende iriserende og lyse perler, oppnås kreative gizmos som vil ta sin rettmessige plass i interiøret ditt og bare muntre opp.

Hvordan smelte perler og hvorfor de gjør det
Hvordan smelte perler og hvorfor de gjør det

Det er nødvendig

  • - perler (farge du ønsker),
  • - former for smelting av perler (uansett størrelse, form),
  • - vegetabilsk olje (for smøring av former),
  • - ovn eller mikrobølgeovn.

Bruksanvisning

Trinn 1

For det første kan du prøve å lage små figurer og gjenstander for å se hva som kan komme ut til slutt og bare fylle hånden din.

Ta et bakeplate og legg det med bakepapir (pergament). Da må formen du velger for å smelte perlene være godt oljet fra innsiden.

Bilde
Bilde

Steg 2

Ta plastperler eller plastperler og legg dem på bunnen av formen. Perler kan ordnes tilfeldig eller i en bestemt rekkefølge, alt avhenger av fantasien din. Men det er ønskelig at perlene plasseres i en rad.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Legg et bakeplate med form i en ovn som er forvarmet til 200 ° C. Vi sjekker graden av svømming hvert 5. til 10. minutt. Vanligvis er 20 minutter tilstrekkelig for smelting. Fjern stekeplaten fra ovnen etter tilberedning og la den avkjøles. Vi tar ut figurene fra formene og gleder oss over resultatet.

Smeltede perler kan brukes til å lage forskjellige interiørartikler, juletrepynt, kostymesmykker og kreative husholdningsartikler. Prøv å eksperimentere med perlefarge, gjennomsiktighet, tekstur og smeltegrad.

Lykke til med kreativiteten din!

Anbefalt: