Hvordan Tegne Gjenstander

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne Gjenstander
Hvordan Tegne Gjenstander

Video: Hvordan Tegne Gjenstander

Video: Hvordan Tegne Gjenstander
Video: Hvor let er det at tegne en rose. Tegn med vatpinde 2024, April
Anonim

Å lære noen ferdigheter starter med det grunnleggende og tegning er ikke noe unntak. For å lære å tegne godt og riktig, er det nødvendig å mestre reglene for tegning av grunnleggende former og objekter, uten hvilke maling og grafikk ikke kan forestilles.

Hvordan tegne gjenstander
Hvordan tegne gjenstander

Bruksanvisning

Trinn 1

I tegning er det viktig å kunne konstruere avrundede og sylindriske former riktig, og derfor må du vite hvilke feil som ikke kan gjøres når du tegner avrundede gjenstander, og hvordan du kan skildre ovaler og sylindere. Fra riktig tegning av ovale gjenstander avhenger av om du riktig kan tegne en kanne, vase, flaske, krus og annen lignende form. Begynn å konturere motivet med lyslinjer. Husk at den ovale skal være symmetrisk og pen, sidene skal ikke være parallelle og kantene skal ikke være skarpe.

Steg 2

Bestem nøyaktig hvor på papiret varen din skal være. Tegn en tynn blyantlinje som tilsvarer midtpunktet til et objekt, for eksempel en kanne. Deretter bestemmer du stedene for fremtidige ovalers senterlinjer, og prøver å matche proporsjonene til kannen.

Trinn 3

Bruk siktemetoden til å bestemme midten av ovalene og merke de ønskede stedene med prikker. Merk deretter med prikker bredden på ovalene, med tanke på perspektivreglene - den andre siden av den ovale skal være mindre enn den nærmeste.

Trinn 4

Tegn ovalene til den sylindriske gjenstanden, og koble dem deretter med rette eller buede linjer, avhengig av formen på objektet (kanne, vase, kolbe). Hvis kannen du tegner har en tut og et håndtak, legg til proporsjoner og juster håndtaket og tuten.

Trinn 5

Formen på de ovale områdene til en sylindrisk gjenstand endres avhengig av synsvinkelen din. Hvis du ser på kannen ovenfra, vil den ovale ha en tendens til en sirkel, og hvis du ser på kannen på avstand, vil den ovale være flat og nesten usynlig.

Anbefalt: