Hvordan Velge Et Feng Shui Kjæledyr

Hvordan Velge Et Feng Shui Kjæledyr
Hvordan Velge Et Feng Shui Kjæledyr

Video: Hvordan Velge Et Feng Shui Kjæledyr

Video: Hvordan Velge Et Feng Shui Kjæledyr
Video: Музыка для канала энергии фен-шуй | Изобилие и гармония в доме | 639 Гц 2024, Kan
Anonim

Dyr i feng shui spiller en viktig rolle. For eksempel, ifølge denne læren, skal det være fire hellige dyr i huset som tilsvarer kardinalpunktene: øst - grønn drage, vest - hvit tiger, nord - svart skilpadde, sør - rød phoenix. Innbyggere i østlige land prøver å få disse dyrene, men i en moderne tolkning.

Feng Shui gullfisk gir rikdom
Feng Shui gullfisk gir rikdom

I læren om feng shui har kjæledyret en rolle å spille: dragen støtter eieren av huset, tigeren beskytter elskerinnen. Skilpadden er et symbol på visdom og lang levetid, Phoenix hjelper til med å åpne for nye muligheter og potensielle kunder.

I den virkelige verden kan en grønn drage symbolisere en øgle eller annet reptil. Et terrarium med dette dyret, ifølge Feng Shui, bør være lokalisert i den østlige delen av boligen.

Få mennesker har råd til en hvit tiger som kjæledyr, men den blir vellykket erstattet av en katt med tilsvarende farge.

Skilpadden er et upretensiøst kjæledyr. I følge feng shui-mestrene er det i stand til å beskytte eierne mot problemer. Hun kan plasseres i et terrarium nord i leiligheten.

Å holde fugler er forbundet med visse vanskeligheter - de synger og kvitrer dag og natt. Ikke alle tåler slike støyende kjæledyr. Men likevel betraktes en fugl som bor hjemme som et godt tegn. I øst er det en oppfatning at fugler på vingene gir rikdom.

Feng Shui legger stor vekt på fisk, siden de (gull - spesielt) er forbundet med rikdom. Det optimale antall fisk er 9, hvorav 8 er gull og en er svart, det vil ta bort negativ energi som kommer inn i huset. Vannet i akvariet må være rent, bare i dette tilfellet vil penger tiltrekkes.

Når du velger et kjæledyr, må du først og fremst lytte til deg selv, til din intuisjon. Du bør ikke ha et kjæledyr som ikke vil behage deg, selv om det er gunstig fra feng shui-synspunkt.

Anbefalt: