Hvordan Identifisere ødeleggelse

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Identifisere ødeleggelse
Hvordan Identifisere ødeleggelse

Video: Hvordan Identifisere ødeleggelse

Video: Hvordan Identifisere ødeleggelse
Video: Verden står foran deg som en mur av muligheter: Arne Krokan at TEDxOslo 2024, Kan
Anonim

Noen ganger kan selv de mest rasjonelle menneskene ha mistanke om at de er blitt ødelagt. Ofte skyldes dette plutselig innbrudd av problemer, tap og konflikter. Forverring kan bestemmes av noen tegn og ved hjelp av ritualer.

Hvordan identifisere ødeleggelse
Hvordan identifisere ødeleggelse

Bruksanvisning

Trinn 1

Undersøk eiendelene dine og inngangsdøren til leiligheten. Hvis du finner pinner eller syede gjenstander som sitter fast i klær, nåler og negler som sitter fast i en dør eller sylinder, og nær terskelen finner du vann, salt, mynter eller jord, betyr det at de prøvde å skjemme deg bort. Det anbefales å brenne alle oppdagede gjenstander eller kaste bort fra huset med ordene: "Hvor det kom fra, gå dit, den som setter det, ta det bort."

Steg 2

Lytt til deg selv. Skader kan indikeres av uventet apati, urimelig angst, sterk reduksjon eller økning i vekt og appetitt, uutholdelige mareritt, konstant utmattelse og nedsatt immunitet. Alle skarpe helsemessige endringer som ikke kan forklares rasjonelt, bør varsle deg, men ikke forsøm hjelp fra en lege.

Trinn 3

Bruk sølvsmykker i noen dager. Dette metallet blir mørkere etter hudkontakt eller luft, men i nærvær av negative magiske effekter blir sølv mørkt raskt og er nesten en datter.

Trinn 4

Kjøp et lys fra kirken og ta det med hjem. Lukk alle vinduer og dører i rommet og tenn et lys. Et kirkelys er en sterk sensor for energifelt, og hvis ilden begynner å knitre, røyke, skynde seg eller dø ut, indikerer dette tilstedeværelsen av skade eller det onde øyet.

Trinn 5

Beregn ødeleggelse med johannesurt. Plukk opp fersk johannesurt og spre den ut i nærheten av alle soveplassene i leiligheten. Hvis johannesurt på et eller annet sted begynner å falme og mørkne raskt, er det skader på eieren av sengen. Hvis johannesurt vissner sakte og jevnt overalt, var det ingen magisk effekt. Det anbefales ikke å kaste tørket johannesurt - det vil holde hjemmet rolig og velvære.

Trinn 6

Utfør et vann- og voksritual. Smelt litt bivoks i en metallskål og hell det i et glass kaldt vann med ordene: “Jeg heller ikke, jeg uttaler ikke, heller i og uttaler fra Guds tjener (sett inn navnet ditt) Den Allerhellige Theotokos med alle englene, erkeenglene, helgenene og beskyttere. I Faderens, Sønnens og Den hellige ånds navn”. La voksen stivne og inspisere støpegods. Hvis den er jevn, glatt og jevn i fargen, er det ingen skade på deg. Tilstedeværelsen av en negativ magisk effekt er indikert av vekster, støt, hull, luftbobler, revne og ujevne kanter på støpegodset. Etter sjekk må voks pakkes inn i papir og brennes, og hvis dette ikke er mulig, begraves det på et tomt parti.

Anbefalt: