Kreative Ideer Til Et Fotoprosjekt

Innholdsfortegnelse:

Kreative Ideer Til Et Fotoprosjekt
Kreative Ideer Til Et Fotoprosjekt

Video: Kreative Ideer Til Et Fotoprosjekt

Video: Kreative Ideer Til Et Fotoprosjekt
Video: Kreative idéer til boligen! 2024, Kan
Anonim

Bevæpnet med kamera er det en tørst etter aktivitet - du vil ta fantastiske bilder. Men når du ser på fotografier på en datamaskin, oppstår det en stor skuffelse: alle slags ting og ikke noe interessant. I dette tilfellet er det en løsning: velg et bestemt fotoprosjekt eller emne for deg selv. Du finner ideer til fotografering i denne artikkelen.

Kreative ideer til et fotoprosjekt
Kreative ideer til et fotoprosjekt

Bruksanvisning

Trinn 1

Start ditt eget fotoprosjekt! Ikke-profesjonelle fotografer plages av problemet: det hyppige og tankeløse klikket på kameraet, og som et resultat - vanlige bilder: en fontene i hagen, blader i høstlys eller ender i en bydam. Imidlertid er det en enkel løsning. Hvis du ønsker å få et stort utvalg av uvanlige og interessante bilder - lag ditt eget fotoprosjekt!

Steg 2

Et fotografiprosjekt begrenser deg til visse grenser helt fra begynnelsen. Hva som først er en begrensning, vil til slutt være veldig interessant. Du trenger ikke lenger å velge mellom de mange temaene som byen og naturen tilbyr deg. Du har et bestemt tema du kan fokusere på. Alle andre typer fotografering, uansett hvor vakre de er, er nå tabu for deg!

Trinn 3

365-dagers fotoprosjekt: ett bilde hver dag. Dette prosjektet er ganske ambisiøst. Hvis du vil, kan du forkorte det og ta ett bilde i uken. Når du gjør det, begrenser du bare fotograferingen din ved å velge de beste øyeblikkene på hver dag eller hver uke. Det kan være sizzling eggerøre i en skillet eller en plutselig snøstorm i sentrum. En forutsetning for et fotoprosjekt er at du alltid holder kameraet med deg og følger tidsplanen. Som et resultat vil du få en fantastisk collage av mange bilder, som hver har en annen historie.

Trinn 4

Fotoprosjekt "Shadows". Fokuset er på skygger. Samtidig anbefales det å ikke fotografere det virkelige motivet for skyting. Du kan for eksempel få et kontrastbilde av en lysning, hvor skyggen av trær faller, og skape surrealistiske malerier. Velg interessante gjenstander for skyggefotograferingsprosjektet, for eksempel buede rekkverk på en trapp eller silhuetten til en person eller et dyr.

Trinn 5

Fotoprosjekt "Spill med perspektiv". Hvorfor må du alltid holde kameraet foran øynene dine? Start et nytt originalt fotograferingsprosjekt - skyte fra hoften. Heng kameraet over skulderen slik at det er på hoftenivå. Ta for eksempel bilder av veien til arbeidet ditt, uten å se på skjermen. Du kan holde kameraet parallelt med bakken eller ta bilder diagonalt oppover. Du vil oppdage helt nye detaljer i bildene dine. Med dette kreative fotografiprosjektet får du et nytt perspektiv på vanlige ting. Nå er det din tur! Start ditt eget kreative fotoprosjekt!

Anbefalt: