Hvordan Lage En Ildkule

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Ildkule
Hvordan Lage En Ildkule

Video: Hvordan Lage En Ildkule

Video: Hvordan Lage En Ildkule
Video: 10K!! Jeg lager giga fluffy slim +kårer 5 vinnere av giveaway'en 😄👍🏻 2024, April
Anonim

Ild er et element som både er imponerende og fascinerende. Det er derfor triks med ild er det mest fortryllende og minneverdige. Et av de sikreste triksene er ildkulen eller ildkulen. Du kan lage det hjemme.

Hvordan lage en ildkule
Hvordan lage en ildkule

Det er nødvendig

  • - naturlig bomullsstoff
  • - væske for tanking av lightere (99, 9% bensin) eller annen brennbar væske (ren alkohol osv.);
  • - saks;
  • - bomull / silketråd;
  • - en nål;
  • - vann;
  • - brannslukker.

Bruksanvisning

Trinn 1

Ta stoffet og skjær et stykke på 10x15 centimeter ut av det. Rull den tett inn i en ball. Klipp en tråd som er omtrent 1-1,5 meter lang, og tre den gjennom nålen.

Steg 2

Pierce ballen gjennom med en nål og tråd og pakk den i en sirkel. For å fikse tråden, stikk ballen gjennom igjen. Klipp av gjenværende tråd.

Trinn 3

Ta lettere væske og hell litt over ballen på alle sider. Det er veldig viktig å ikke overdrive det, siden bomullsstoffet absorberer væske raskt. Vær veldig forsiktig: hvis brennbar væske drypper fra stoffets overflate, kan den brenne hendene. Derfor, bare i tilfelle, hold vann eller brannskader hendig for å våte hendene dine om nødvendig.

Trinn 4

Tenne den ferdige ildkulen. For å unngå smertefull følelse, ikke berør toppen av flammen, men for å slukke brannen, trykk bare ballen i en knyttneve.

Trinn 5

Etter å ha mestret teknikken for å lage en ildkule hjemme, vil du gjøre et uforglemmelig inntrykk på de rundt deg og overraske dine nærmeste og håndtere det med ekstraordinær letthet. Og for at showet ditt skal være veldig underholdende og fortryllende, må du mestre nye triks med ild.

Anbefalt: