Rosa Sommerfugl

Innholdsfortegnelse:

Rosa Sommerfugl
Rosa Sommerfugl

Video: Rosa Sommerfugl

Video: Rosa Sommerfugl
Video: Rosas skinke med stuvede ærter 2024, Kan
Anonim

En vakker og søt sommerfugl laget av tykt papir kan brukes både som et fantastisk gratulasjonskort med varme ønsker, og som en invitasjon til ethvert arrangement. Du kan også dekorere en bokhylle eller pulten din med en slik original sommerfugl.

Rosa sommerfugl
Rosa sommerfugl

Det er nødvendig

  • - bølgepapp, bølgepapp (voluminøst) papir;
  • - lim;
  • - rhinestones;
  • - blyant;

Bruksanvisning

Trinn 1

Klipp ut en dobbel stor sommerfugl slik at kantene på sommerfuglens øvre vinger ikke ender i sin naturlige form, men så å si litt beskåret.

Lag en enkelt silhuett av en sommerfugl i mindre størrelse ved å tegne den på samme papir og kutte den ut. Den lille versjonen av sommerfuglen skal tilsvare størrelsen - 6, 5 * 5 cm.

Lag den tredje sommerfuglsilhouetten, som er lik størrelse med den dobbelte sommerfuglen, men den vil være singel. Det bør tas i betraktning at kantene på de øvre vingene skal ha sin naturlige form, og ikke kappes av som i en dobbel silhuett.

Bilde
Bilde

Steg 2

Forbered bunnen av produktet. For å gjøre dette er det nødvendig å gjøre en ekstra bøyning på den store doble silhuetten i krysset mellom øvre og nedre vinger. Legg så den store doble silhuetten på bordet med siden som ikke har bøyning.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Koble alle tre elementene til en helhet ved hjelp av lim: lim det store elementet på den store dobbelbunnssommerfuglen, og lim den lille sommerfuglen, i sin tur, i midten til den store.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Dekorer produktet: lim rhinestones og enhver dekorasjon på den sentrale delen, kantene på vingene kan gjøres mørkere i fargen ved hjelp av fargeblyanter.

Anbefalt: