Hvordan Sy Familie Truser

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sy Familie Truser
Hvordan Sy Familie Truser

Video: Hvordan Sy Familie Truser

Video: Hvordan Sy Familie Truser
Video: HVORDAN SELGE TRUSER? 2024, Kan
Anonim

Gjør-det-selv undertøy med kjærlighet er en ganske sjelden ting i dag. Det er lettere og raskere å kjøpe den nødvendige garderobeartikelen i nærmeste klesbutikk. Et håndlaget produkt ser imidlertid spesielt koselig ut og kan være en fantastisk gave. Prøv å sy familiebukser til din elskede ektefelle - han vil definitivt sette pris på innsatsen din. En av de enkleste måtene å sy dem innebærer bare to kuttede elementer.

Hvordan sy familie truser
Hvordan sy familie truser

Det er nødvendig

  • - bomullsklut;
  • - skreddermåler;
  • - grafpapir;
  • - blyant;
  • - saks;
  • - tråder;
  • - nål;
  • - symaskin;
  • - jern;
  • - gummi;
  • - pin.

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag et mønster av familieundertøy fra et stykke bomullsstoff. Den vil bestå av halvdeler foran og bak. Den enkleste måten er å ta utgangspunkt i kuttdetaljene til et gammelt produkt av passende størrelse, med avstand mellom sømmene. Hvis du har en viss ferdighet, kan du tegne din egen tegning av fremtidige klær. I dette tilfellet er det nødvendig å ta hensyn til følgende punkter: finn ut lengden på det fremtidige produktet, hofte- og midjedekningen. Vurder godtgjørelsen for en løs passform langs hoftelinjen. Det kan være fra 2 til 8 cm, avhengig av de individuelle egenskapene til den fremtidige eieren av tingen. Lag en tegning av familiebuksene på grafpapir slik at den blir mer nøyaktig.

Steg 2

Brett arbeidsstoffet i to og legg det ferdige mønsteret av to deler av det fremtidige produktet på det. Hvis du nøye justerer folden på stoffet med kuttene av de utskårne delene, trenger du ikke å sy sidesømmene. Sirkel tegningen langs konturen med en heltrukket linje, og med den stiplede linjen merker du sømmen (1,5 cm bred). De to ferdige kuttbitene må være perfekt symmetriske.

Trinn 3

Sy langs den indre lårlinjen i familieundertøyene. Legg høyre side av produktet med forsiden ned og sett forsiktig i kuttene. Merk sømlinjen med håndmasker og sy på symaskinen. Sy venstre halvdel av trusa på sidene i et speilbilde. Fjern ristingen forsiktig.

Trinn 4

Vend den ene halvdelen av plagget ut og sett det inn i den andre delen av plagget på en slik måte at du kobler sammen øvre, midtre og nedre del av de to bena. Nå må du sy to stykker familietruse i midten.

Trinn 5

Dette kan gjøres ved hjelp av den såkalte sømsømmen. Lag et lite (fra 8 mm til 1 cm) fremspring på underkanten av beinet bak kanten av den øvre delen av trusen. Bøy godtgjørelsen forsiktig rundt toppen av arbeidet. For bedre fiksering, stryk den resulterende folden med et oppvarmet strykejern. Sy en veldig rett, grunnsøm ikke mer enn 5 mm fra bretten. Brett familiekortene ut til høyre og lag den siste midtsømmen som forbinder overlappingen til arbeidsbladet.

Trinn 6

Du må bare behandle den nederste kanten av familieundertøyet og løpesnoren på toppen. Ikke glem å legge igjen et usydd sted på den for å tre inn elastikken.

Anbefalt: