Hvordan Sy "fremover Med En Nål"

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sy "fremover Med En Nål"
Hvordan Sy "fremover Med En Nål"

Video: Hvordan Sy "fremover Med En Nål"

Video: Hvordan Sy
Video: Вязание тапочек спицами. Тапочки-следки на двух спицах. Вязание для начинающих / knitting slippers 2024, April
Anonim

Sømmen "frem til nålen" er en av hovedstingene i håndsøm og brodering. Fremtidige syersker begynner treningen med mestring. Til tross for at det regnes som enkelt, er det flere varianter av denne sømmen som lar deg lage interessante mønstre.

Velg tråder som er synlige på stoffet
Velg tråder som er synlige på stoffet

Det er nødvendig

  • - et stykke vanlig vevduk;
  • - bomullstråder;
  • - en nål.

Bruksanvisning

Trinn 1

En nål fremover søm brukes vanligvis til feiing av deler. Du kan gjøre det på hvilket som helst stoff, men for en start er det bedre å ta materiale med vanlig veving. Velg tråder i kontrastfarge for å gjøre sømmen lettere å se. En broderinål er mer praktisk, med et bredt øye. Tråden i tråden. Du trenger ikke å knytte en knute. Hvis du syr for første gang i livet ditt, må du tegne en lang linje langs hvilken du vil sy på høyre side av stoffet med en symarkør langs en linjal.

Steg 2

Begynn å sy fra stoffets høyre kant. Stoffet trenger ikke å pakkes inn. Sett nålen fra feil side, før den til forsiden og lag en søm som er 2-3 tråder lang. Ta nålen og tråden til feil side. Hopp over 2-3 tråder og ta tråden til høyre side igjen. Sy på denne måten til slutten av tegnet linje. Alle masker skal være nøyaktig like lange. Etter å ha mestret sømmen "fremover nålen" på stoffet i ett lag, prøv å feie 2 deler med den. Det er mulig at du må feie runde deler. I dette tilfellet må stinglengden overvåkes spesielt nøye.

Stingene må være like lange
Stingene må være like lange

Trinn 3

Det er flere varianter av denne sømmen i broderi. For eksempel parallell. Den enkleste parallelle nålen fremover består av to linjer. Sy den første på samme måte som når du mestrer ristesømmen. Plasser den andre linjen i en avstand på ca. 0,5 cm. Kjør maskene fra høyre til venstre, strengt under de som allerede er der. Det kan være flere linjer. Stingene kan settes sammen med en "geitesøm", knapphull osv.

Trinn 4

En vekslende fremoversting ligner på en parallell. Kjør en sømlinje, og deretter en annen, men slik at de nye maskene på høyre side er motsatt hullene, og hullene er motsatt maskene på den første linjen.

Trinn 5

En interessant slags søm er “bølger”. Sy en linje med en nål fremover. Ta en nål med en annen trådfarge og trekk den fra innsiden ut til høyre side i høyre kant, ved siden av den første punkteringen. Sett nålen fra bunnen mellom den første sømmen og stoffet, deretter fra toppen mellom den andre sømmen og stoffet. Deretter vil tråden gå nedenfra under den tredje sømmen, ovenfra under den fjerde osv. Når du utfører dette sømalternativet, er det viktig å sikre at nålen ikke fanger stoffet.

Trinn 6

Den nål-fremover søm kan bli ytterligere komplisert. Start den på samme måte som den forrige. Sett nålen fra bunnen under den første sømmen, pakk den inn med tråden 2-3 ganger. Før nålen fra toppen under den andre sømmen, og sy så mange svinger. Denne versjonen av sømmen ser vakker ut hvis den utføres på et løst stoff med lyse og ganske tykke tråder.

Anbefalt: