Hvordan Brodere Bodice

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Brodere Bodice
Hvordan Brodere Bodice

Video: Hvordan Brodere Bodice

Video: Hvordan Brodere Bodice
Video: Hvordan brodere med korssting - fra start til slutt 2024, Kan
Anonim

I butikkhyllene kan du se et stort antall elegante kostymer for orientalske danser. Men toppen brodert med egne hender vil være mye mer original og vakker. For å lage en bodice trenger du en vanlig bh, stoff til underlaget, diverse dekorasjoner, litt fantasi og tålmodighet.

Hvordan brodere bodice
Hvordan brodere bodice

Det er nødvendig

  • - papir og fargeblyanter;
  • - bh;
  • - tøyet;
  • - perler, perler, paljetter, rhinestones;
  • - fester, bånd, elastisk bånd;
  • - lim, tråd, nål.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg en vanlig BH med skumkopper en størrelse større, da den vil krympe litt når den er dekorert. Hvis du ønsker å forstørre brystene visuelt, kan du kjøpe en bodice to eller tre størrelser større.

Steg 2

Tegn et design for overdelen og farg i detaljene med fargeblyanter.

Trinn 3

Ta stoffet til bunnen av bodice av ønsket farge (fargene kan kombineres fra flere farger). Strekkstoff (supplex, fløyels stretch, lycra, strikkevarer) er best egnet. Klipp ut basen til bodice, lim den til bh med et varmt strykejern på limet, stikk kantene, tråkk, og sy deretter for hånd eller sy langs omkretsen på en symaskin.

Trinn 4

Du kan klippe av stroppene og erstatte dem med et tykkere bånd eller skjevbånd for å matche bodice. Sidene på BH-en kan også kappes med understoff eller erstattes helt. Fest dem til bodice med et elastisk bånd, snøring, en dekorativ ring, og sy en vakker lås til endene. Midten som forbinder bh-koppene kan også kuttes av ved å sy på en vakker spenne eller en ring med rhinestone.

Trinn 5

Sy bunnen av overdelen med perler og perler i henhold til mønsteret ditt. De bør sys tett til hverandre slik at stoffet er praktisk talt usynlig. Lag store volumetriske elementer av bodice-dekorasjonen fra bånd, perler, perler og fest dem til basen. Ikke glem å pynte stroppene og sidene.

Trinn 6

Lag hengsler ved å stramme perler og perler på en sterk tråd eller fiskelinje. De kan være av forskjellige farger og lengder, avviker i struktur og form. Den eneste begrensningen er fantasien din.

Trinn 7

Sy på de forberedte selene på det ferdige overdelen. Du kan feste dem både langs underkanten og langs toppen, på sidedelene og i midten som forbinder koppene. De kan sys i en sammenhengende rad eller i grupper på bestemte steder, i flere lag eller i ett, sjelden eller nær hverandre. Du kan feste stripene både i den ene enden og i begge ender, slik at du får en halvcirkel.

Anbefalt: