Er Det Verdt å Henvende Seg Til Spåmenn

Innholdsfortegnelse:

Er Det Verdt å Henvende Seg Til Spåmenn
Er Det Verdt å Henvende Seg Til Spåmenn

Video: Er Det Verdt å Henvende Seg Til Spåmenn

Video: Er Det Verdt å Henvende Seg Til Spåmenn
Video: Что чукчи делают со своими женами. Попав в чукотское племя, ученый увидел невероятное. 2024, April
Anonim

I økende grad henvender folk som tviler på deres fremtid til synske og spåmennesker. Deres logikk kan forstås - du vil alltid være trygg i fremtiden. Imidlertid blir fortelling ofte vanlig programmering av skjebnen, noe som kan føre til ubehagelige resultater.

Er det verdt å henvende seg til spåmenn
Er det verdt å henvende seg til spåmenn

Kan jeg kontakte en spåmann?

Fremtiden er en skjør, uklar og usikker ting. Enhver handling i dag endrer potensielt alt. Det er derfor det er så farlig å kontakte spåmenn eller synske.

For det første er det ingen objektive bevis på supermakter. Selv om vi antar at slike evner kan eksistere, kan deres tilstedeværelse ikke bekreftes. Ofte viser de fleste av de kjente "miraklene" seg å være godt innøvde triks. Følgelig er det ekstremt høy sjanse for å komme til en uansvarlig sjarlatan som vil rapportere ti "sølibatskroner" og onde øyne, be om mye penger for fjerning, ødelegge humøret ditt, og som et resultat vil ingenting endre seg.

For det andre er besøket til spåmenn fortalt for troende. Dette betraktes som en appell til de mørke kreftene, noe som betyr at det er en synd.

Hvis du nylig har konvertert til kristendommen, bør du vurdere om det er verdt å gå til en spåmann med tanke på at prestene fordømmer denne praksisen.

Hvis du bestemmer deg for å gå til en spåmann, ikke ta med deg for mye penger. På denne måten blir du mindre fristet til å kjøpe deg en kraftig pyntegjenstand.

For det tredje, og dette er et veldig viktig poeng, kan "informasjon" om fremtiden programmere deg. Kanskje vil du ubevisst begynne å utføre handlinger som vil lede deg nettopp til den "spådde fremtiden". Og det er bra hvis du ble spådd noe positivt og hyggelig, men hvis spåmannen fortalte deg forferdelige ting, og ditt underbevissthet oppfattet dem som et signal for handling?

Selvfølgelig kan et positivt syn være veldig nyttig. Folk ber dem fortelle formuer å høre noe godt. Ofte kan en spåpsykolog gi råd om noe viktig og meningsfylt. Men selv om du bestemmer deg for å gå til en slik spesialist, bør du ikke gjøre det med vanlig praksis. Regelmessige månedlige prognoser vil gjøre deg avhengig av en spåmann, noe som ikke vil føre til noe godt.

Hvor skal du gå for fremtidens programmering?

Det er i egenprogrammering det meste av faren ligger. Ofte ordner fortellere-psykologer alle disse imponerende ritualene, for eksempel å kikke i en krystallkule eller spå fortelling på kort, for å sette klienten i en tilstand som er egnet for egenprogrammering.

Det meste av "spådommen" er basert på fysiognomi og subtil kunnskap om menneskelig psykologi. Ulike teknikker som nevro-språklig programmering forenkler fortetellerens arbeid.

Da ser deres spådommer ut til å gå i oppfyllelse, klienten kommer til dem flere ganger og gir gode penger. Charlatans bruker nettopp denne teknikken for å overbevise en person om at det er mye negativitet i fremtiden hans, som kan bli kvitt ved å kjøpe seg en unik talisman. En person kjøper en slik pyntegjenstand for mye penger, "setter ubevisst" et kryss "i underbevisstheten og venter på at amuletten skal fungere.

Anbefalt: