Hvordan Lage Et Menneskes Image

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Menneskes Image
Hvordan Lage Et Menneskes Image

Video: Hvordan Lage Et Menneskes Image

Video: Hvordan Lage Et Menneskes Image
Video: Hvordan lage et hullkamera 2024, Kan
Anonim

Det tar mye tid å skape et nytt utseende. For å danne et bilde må du først bestemme hva du vil ha fra det, hvordan det skal fungere for deg osv. Bildet kan ikke eksistere atskilt fra deg, det må bli en del av deg.

Hvordan lage en persons image
Hvordan lage en persons image

Bruksanvisning

Trinn 1

Studer deg selv. Før du begynner å planlegge et bilde, må du bestemme hva du har å gjøre med på dette stadiet. Hvis du er en mild og høflig person, vil ikke bildet av en beryktet mobber definitivt ikke passe deg. Dette betyr ikke at du ikke kan prøve det på deg selv, det vil bare være ekstremt vanskelig å opprettholde det. Bildet skal være basert på jorden du allerede har, og ikke komme ut av ingenting.

Steg 2

Vær oppmerksom på fargeskjemaet til klærne dine. Når du lager et bilde, spilles en av hovedrollene av utseendet, eller rettere dens komplette oppfatning. Til å begynne med må du bestemme fargevalget på garderobeartiklene du velger selv. Fargene avhenger direkte av aktivitetsområdet. Men dette betyr ikke at hvis du jobber i en bank, så er bare svarte, grå og mørkeblå toner åpne for deg. Tvert imot, du kan gjøre et lyst tilbehør til en del av bildet ditt.

Trinn 3

Match din garderobe og oppførsel til din sosiale rolle. Menneskelig atferd er i stor grad drevet av forventningene til andre medlemmer av samfunnet. Det regnes som normen at det i andre menneskers øyne ikke forårsaker overraskelse og avvisning. Hvis målet med det nye bildet ditt ikke er å sjokkere mennesker, bør du vurdere din nye oppførselsstil.

Trinn 4

Forbedre kommunikasjonsteknikken din. Glem hvordan du har oppført deg tidligere. Du må opprettholde ditt nye image til enhver tid, spesielt når du arbeider med innflytelsesrike mennesker og journalister. Å skape et bilde er ikke bare eksterne endringer, men også en endring i holdningen til deg fra dine bekjente, kollegaer og samfunnet som helhet.

Trinn 5

Ikke glem om bevegelser, ansiktsuttrykk, utseende. Det er de som kan forråde deg, tk. styres ikke alltid av bevissthet. Etter en stund vil du merke at de har blitt en del av deg, og at det ikke kreves noen innsats for å reprodusere dem.

Anbefalt: