Hvordan Lage Store Bobler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Store Bobler
Hvordan Lage Store Bobler

Video: Hvordan Lage Store Bobler

Video: Hvordan Lage Store Bobler
Video: Store såpebobler! 2024, Kan
Anonim

Bobler er et yndet tidsfordriv for mange mennesker. Barn er veldig glad i å blåse dem, men foreldrene deres, så snart barna vender seg bort, tar gjerne denne morsomme aktiviteten. Hemmeligheten bak store såpebobler er sammensetningen og blåseinnretningen. Komposisjonene selges i butikken, men de gir et ganske gjennomsnittlig resultat, du kan tilberede dem selv.

Hemmeligheten bak store såpebobler - sammensetning og blåser
Hemmeligheten bak store såpebobler - sammensetning og blåser

Det er nødvendig

  • - Vaskemiddel,
  • - babysjampo,
  • - glyserin,
  • - ammoniakk,
  • - sukker,
  • - vaskepulver,
  • - vann.

Bruksanvisning

Trinn 1

Hovedkomponentene i en løsning for å blåse såpebobler er vann og såpe. For at boblene skal vare lenger, ikke sprekke og være store, må du legge til et bindemiddel. De mest populære ingrediensene til dette er sukker, glyserin og ammoniakk. Glyserin og ammoniakk er tilgjengelig på apoteket. For hovedsammensetningen anbefales det å bruke vaskesåpe oppløst i vann, som er bedre fortynnet med babysjampo, du kan ta oppvaskmiddel.

Steg 2

Oppskriften, den mest allsidige og enkle, ser slik ut. 200 ml oppvaskmiddel (for manuell bruk, ikke for oppvaskmaskiner) må fortynnes med 600 ml vann ved å tilsette 100 ml glyserin. Rør blandingen til den er helt homogen. Du må kanskje varme den opp litt for dette. Bindemidlet i denne blandingen er glyserin.

Trinn 3

Den andre såpebobleoppskriften er mer tidkrevende og litt mer komplisert. Men resultatet vil imponere deg. Ta 600 ml forvarmet vann, tilsett 300 ml glyserin der. Drypp deretter med ammoniakk, ca 20 dråper. Tilsett deretter 50 g vaskepulver. Bland grundig og la det brygge i 2-3 dager. Filtrer deretter den resulterende blandingen og avkjøl i 10-12 timer. Løsningen er klar!

Trinn 4

En annen ganske enkel metode som gir fine bobler. Ta vaskesåpe og riv den for å lage minst 4 ss spon. Hell sponene i 400 ml varmt vann. Rør sponene til såpen oppløses. La blandingen sitte i en uke, og tilsett deretter 2 ts sukker. Når sukkeret er oppløst, kan du begynne å blåse bobler.

Anbefalt: