Zodiac For De Som Er Født I Desember

Innholdsfortegnelse:

Zodiac For De Som Er Født I Desember
Zodiac For De Som Er Født I Desember

Video: Zodiac For De Som Er Født I Desember

Video: Zodiac For De Som Er Født I Desember
Video: Знаки зодиака и греческая мифология - мифологические курьезы - см. U в истории 2024, Kan
Anonim

I desember blir Skytten og Steinbukken født under dyrekretsen. Typiske Skytten er energiske optimister, hele tiden omgitt av mennesker. De liker ikke utholdenhet og engasjement. Steinbukken er ambisiøs og sta, de får alltid det de vil ha.

Zodiac for de som er født i desember
Zodiac for de som er født i desember

Bruksanvisning

Trinn 1

Skytten er blant de mest positive tegnene på dyrekretsen. De er alltid omgitt av mennesker, utstråler optimisme og vennlighet. Men deres vane med å fortelle sannheten uten pynt kan være sjokkerende.

Steg 2

Skytten gir alltid uttrykk for sine meninger uten å vise en spesiell følelse av takt. Du bør ikke bli fornærmet av dem for dette, de har ikke noe nag mot noen. Til tross for deres taktløshet er de ekstremt smarte og rasende mennesker.

Trinn 3

Deres vidd i dårlig humør grenser til hard sarkasme. I godt humør er dette veldig åpne og blide mennesker som unngår kjedsomhet og monotoni. De anser seg å være naturlig fødte diplomater.

Trinn 4

Skytten trenger en spenning, og det er derfor de ofte deltar i risikable aktiviteter. De tiltrekkes av fart.

Trinn 5

Skytten behandler alle mennesker godt, men tolererer ikke misbruk av deres godhet. De motstår også forsøk på å kontrollere dem. I tilfelle fare vil de ikke stikke av, men vil forsvare seg.

Trinn 6

Skyttenes viktigste lidenskap er reise. De vil gjerne se alle land, stupe inn i alle kulturer. Skytten skynder seg lett for å møte eventyr.

Trinn 7

Skytten er ganske uansvarlig, på mange måter barnslig naiv. De elsker å se på ting gjennom rosenfargede briller, de vil ikke innrømme alvoret i livet.

Trinn 8

Motvilje mot å ta ansvar hindrer dem i å gifte seg. Derfor bytter de mange partnere.

Trinn 9

Steinbukken er veldig solide mennesker som tenker nøye gjennom hvert trinn. De slipper aldri kreftene forgjeves, så til slutt ender de alltid på toppen. Imidlertid liker de ikke å trekke oppmerksomhet til prestasjonene sine.

Trinn 10

Steinbukken er smart og kritisk til andre, de er forsiktige. De er mer sannsynlig å omgå den farlige delen av stien og bruke mer tid. Men til slutt vil de lykkes.

Trinn 11

De respekterer andres prestasjoner, de er imponert over mennesker som har en høy posisjon i samfunnet. De blir ledet av dette kriteriet når de velger en ektefelle for seg selv.

Trinn 12

Steinbukken lar seg ikke være impulsiv og lat, fordi disse egenskapene bare forstyrrer oppnåelsen av mål. De er generelt gjerrige i å uttrykke følelser.

Trinn 13

Å leve i konstant kamp undergraver deres fysiske helse, til tross for deres høye motstand mot sykdommer. De trenger å hvile mer, tilbringe tid i den friske luften.

Trinn 14

Steinbukken veldig tidlig får rik livserfaring, allerede i ung alder er de veldig seriøse. Konservatismen deres gjør dem også eldre enn sine jevnaldrende. Imidlertid stikker de aldri ut ambisjonene sine.

Anbefalt: