Fotograferingsregler

Innholdsfortegnelse:

Fotograferingsregler
Fotograferingsregler

Video: Fotograferingsregler

Video: Fotograferingsregler
Video: FOTOGRAFERING PÅ TUR - Fototips til hvordan ta gode bilder som ser profesjonelle ut! 2024, Kan
Anonim

Fotografisk er menneskers eiendom for å se bedre ut i fotografering enn i livet. Det avhenger ikke så mye av skjønnhet som av ansiktsfunksjoners uttrykksfulle.

God fotografering krever også litt skuespill. Da er ikke bildet statisk, men "levende" og "snakkende".

En fotogen person vet hvordan han skal spille denne eller den følelsen foran kameraet, som en skuespiller, så fotografer anbefaler å vende seg bort fra kameraet, komme på en følelse, fokusere på det og deretter snu seg rundt for å ta et bilde.

Fotograferingsregler
Fotograferingsregler

Bruksanvisning

Trinn 1

Gunstig vinkel

Øv forskjellige stillinger, ansiktsuttrykk foran speilet og husk de mest fordelaktige. Og så er det bare å ta bilder.

Fotografer anser halv-svingvinkelen som den tryggeste. For de med et rundt ansikt er det generelt den eneste mulige.

Ikke enig i å skyte i direkte sollys, og når lyset faller fra siden - slik belysning vil fremheve alle ufullkommenheter og ujevnheter i huden.

Bilde
Bilde

Steg 2

Sminke

Selv om du i det vanlige livet nesten ikke sminker deg, er det viktig å bruke fullverdig sminke for filming, men det er viktig å ikke overdrive det.

Trenger å:

For et bilde er det bedre å fokusere på øynene ved å bruke matte, ikke for lyse toner, med mørk vekt bare på de ytre hjørnene av øynene og øyenvippene.

Sørg for å bruke foundation på nakken din slik at den ikke skiller seg ut i farger fra ansiktet ditt.

Endre neseformen litt. Ta en beige / brun rødme og legg den på nesens vinger for å "smale" den, eller på spissen for å "forkorte" den. Den samme rødmen vil hjelpe og fremheve kinnbenet.

Det er bedre for blondiner å lage sminke i lyse farger for ansvarlige bilder.

Du kan ikke:

Lipgloss og hårspray ser latterlig ut på bilder.

Husk at lys leppestift forstørrer leppene visuelt, mens mørk leppestift gjør den mindre. Det er bedre å nekte leppekontur helt. Det ser for tøft ut i forhold til leppestifttonen.

Øyne med perlemorskygger blir dårlig på bildet, spesielt i blågrønne toner. Det er bedre å velge matte nyanser av pastellfarger: perlemor kan gi unødvendig gjenskinn.

Ikke glem: de lyse fargene på bildet blir enda lysere, og i stedet for ansiktet på bildet ser du kanskje en malt maske.

Trinn 3

Fotografiske klær

På bildet ser en person ut 10 kilo mer fett, så du må velge klær for filming på en slik måte at det ikke tilfører kroppen din masse. Unngå kontraster (svarte og hvite drakter passer ikke til fargefotografering), bruk heller klær i varme farger.

For lyshudede mennesker er dette ikke råd, men en regel. På bakgrunn av lyse syrefarger ser de smertefullt bleke ut. Grønn farge setter ansiktet sterkt, tenk om du trenger det.

Mørkeblå, beige og svart kan betraktes som universelle toner for ethvert bilde.

Vil du se yngre ut på bildet? Bruk sportsklær. Mange detaljer i klær legger til år.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Perfekt utseende

Prøv å ikke se inn i kameralinsen mens du fotograferer, men litt høyere enn den - denne "synsvinkelen" passer de fleste kvinner. Eller bruk denne teknikken: se til siden eller senk blikket mot gulvet, og på fotografens kommando, flytt det til kameraet. Bildet vil bli uttrykksfullt.

Trinn 5

Red Carpet Pose

Hvis du tar et bilde i full lengde, bruk den røde løperen. Slik blir kjendiser filmet på sosiale arrangementer. Drei kroppen din tre fjerdedeler mot kameraet, en skulder nærmere fotografen. Plasser det ene benet litt fremover og overfør vekten til bakbenet. Og ikke glem å smile sjarmerende samtidig.