Folk Varsler: Hvor Og Hvordan Du Ikke Kan Bli Fotografert

Innholdsfortegnelse:

Folk Varsler: Hvor Og Hvordan Du Ikke Kan Bli Fotografert
Folk Varsler: Hvor Og Hvordan Du Ikke Kan Bli Fotografert

Video: Folk Varsler: Hvor Og Hvordan Du Ikke Kan Bli Fotografert

Video: Folk Varsler: Hvor Og Hvordan Du Ikke Kan Bli Fotografert
Video: 8 октября остерегайтесь этого останетесь без денег в день Сергия Радонежского и Сергея Капустника 2024, Kan
Anonim

Det antas at et fotografi holder et stykke av sjelen til personen som er avbildet på det. Fra et fotografi kan du skade og til og med helbrede en person. Bilder har en kraftig energi, og noen rammer kan til og med føre til katastrofe for en person.

Folk varsler: hvor og hvordan du ikke kan bli fotografert
Folk varsler: hvor og hvordan du ikke kan bli fotografert

Bruksanvisning

Trinn 1

Du kan ikke ta bilder hvis du er syk eller lei deg. Et slikt fotografi beholder negativ energi i seg selv og kan skade deg i fremtiden. På alle fotografier bør du bokstavelig talt utstråle positivitet. Deretter, når du ser på slike bilder, vil du bare oppleve positive følelser.

Bilde
Bilde

Steg 2

Du bør ikke bli fotografert ved siden av de menneskene du har antipati. Ta bilder bare med mennesker som har positive følelser for deg. Et bilde som klemmer fienden din kan påføre deg energiskader.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Ikke ta bilder ofte hjemme. Det er bedre å velge nøytrale steder for fotografering. Bilder tatt hjemme er mye lettere å ødelegge.

Bilde
Bilde

Trinn 4

Du kan ikke lagre bilder av de døde sammen med levende mennesker. Bilder av avdøde mennesker lagrer død energi som kan ha en negativ innvirkning på helsen til levende slektninger.

Bilde
Bilde

Trinn 5

Du kan heller ikke ordne et fotogalleri hjemme. Det er ikke kjent med hvilke intensjoner denne eller den personen kom til deg. Noen ganger er til og med et uvennlig blikk på et fotografi nok til å jinxe personen som er avbildet på det.

Bilde
Bilde

Trinn 6

Hvis du legger et fotografi av en person på et dårlig sted, kan han bli syk. Dette er en langvarig folkevarsel, så det er ikke nødvendig å distribuere bildene dine til høyre og venstre. Det er mange magiske ritualer som er knyttet til fotografier. Noen ganger er det til og med nok bare å smuldre et bilde av en fiende og si et par setninger for å skade en person.

Bilde
Bilde

Trinn 7

Ikke lagre bilder i lommeboken. Pengens energi og energien til fotografier går ikke sammen på noen måte. Det anbefales ikke å blande dem, ellers kan det påvirke helsen og den økonomiske velvære til den personen hvis image omsorgsfulle slektninger har i lommeboken.

Bilde
Bilde

Trinn 8

Bilder på kirkegårder er et eget tema. Nå har det blitt fasjonabelt å gå til noen berømte kirkegårder og være innprentet mot bakgrunnen til monumentet til din favorittartist, forfatter eller sanger. Dette må absolutt ikke gjøres. Selv om du elsket denne personens arbeid i løpet av livet ditt. Død energi kommer fra kirkegårdsmonumentene. Generelt trenger du ikke å gå på kirkegårder unødvendig, for ikke å snakke om å ta bilder av deg selv på bakgrunn av gravsteiner.

Anbefalt: