Hvordan Beseire Flemeth

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beseire Flemeth
Hvordan Beseire Flemeth

Video: Hvordan Beseire Flemeth

Video: Hvordan Beseire Flemeth
Video: Archeage 6.5 - Как победить Кириоса!? / Полный гайд 2024, April
Anonim

En av hovedfordelene med rollespillet Dragon Age: Origins er allsidigheten i handlingen og kompleksiteten i forholdet mellom karakterene. Så en av de mest minneverdige oppdragene er kampen mot Flemeth, den eldgamle trollkvinnen som reddet livet ditt.

Hvordan beseire Flemeth
Hvordan beseire Flemeth

Bruksanvisning

Trinn 1

Ikke drep Flemeth. I følge mange spillere er denne kampen den vanskeligste i løpet av spillet, og derfor er det fornuftig å unngå den. For å gjøre dette, er du ikke enig i Morrigan-søken (som vil ødelegge forholdet til henne noe), eller i en dialog med trollkvinnen selv, velg de mest fredelige kommentarene. I alle fall vil du motta boka og oppdraget vil bli fullført.

Steg 2

Den mest verdifulle karakteren i kamp er Wynn. Forsikre deg om at hun er med på laget ditt på tidspunktet for gjennomspillingen. Det er fornuftig å få karakteren så tidlig som mulig: du trenger en utviklet oppstandelsesferdighet. I tillegg til healeren trenger du en "tank" - en karakter som kan ta over de fleste av fiendens angrep. Resten av teamet er bueskyttere eller magikere. Sørg for å fylle varebeholdningen din på forhånd: samle noen potions (helst gi beskyttelse), kjøp et par dusin helbredende poultices (mest rasjonelle - små).

Trinn 3

Prøv å fullføre oppdraget så tidlig som mulig. Spillet har et innebygd auto-balanseringssystem, og derfor vil en helt på 10. nivå, som starter en kamp, møte mye mindre motstand enn en trent kriger. Imidlertid er den motsatte situasjonen også mulig - på det 20. utviklingsstadiet kan det være mye lettere å passere Flemeth, takket være åpne og utviklede ferdigheter. Alt avhenger av karakterklassen. Start oppdraget to ganger, og lagre før du går inn i hytta. Hvis kampen er for vanskelig, kan du laste spillet og komme tilbake til oppdraget senere.

Trinn 4

Flemeth dragen beveger seg ikke rundt hytta. Gjennom kampen vil hun dusje karakterene dine med ild, men vil forbli på plass. Derfor er den mest vellykkede taktikken som følger (se lagets sammensetning fra punkt 2): En sterk kriger må sendes i kamp mot hånd, som tidligere har "hengt" på seg alle mulige auraer, forsvar og aktivert alle triksene (det er obligatorisk å installere autobehandling med minimale helbredende poultices). Wynn må gjenopplive fighteren, fordi han vil dø flere ganger. Resten av karakterene er plassert i hjørnene av rommet - med buer og angrepsformuleringer.

Anbefalt: