Hvordan Skreddersy En Lambrequin

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skreddersy En Lambrequin
Hvordan Skreddersy En Lambrequin

Video: Hvordan Skreddersy En Lambrequin

Video: Hvordan Skreddersy En Lambrequin
Video: Hvordan skrive stillingsannonser som inkluderer? 2024, Kan
Anonim

Lambrequin er en moderne type vindusåpningsdekorasjon. Det kan ikke bare tilføre sofistikering og stil til interiøret, men også visuelt øke vinduets område eller høyden. Lambrequins er harde og myke. Myke lambrequins er sydd til den øvre kanten av gardiner, gardiner. Slike lambrequins skjuler gesimsen, dekorerer gardinene, og er et ensemble med dem.

Hvordan skreddersy en lambrequin
Hvordan skreddersy en lambrequin

Det er nødvendig

3-5 mm kryssfiner eller fiberplate, negler, lim, stoffbelegg, fôrstoff, batting eller ikke-vevd fylling, stålhjørner, borer, trelister

Bruksanvisning

Trinn 1

Lambrequin på en stiv base, bandoen, har vært kjent i flere hundre år. Det er en trekonstruksjon av en viss form, dekket med et valgt stoff eller dekorert på en annen måte. Det er den stive strukturen som gjør det mulig for designere å bruke gjengen mye i skapelsen av et bestemt interiør. Tross alt kan den males i veggenes farge eller dekoreres med stilige tegninger for å understreke innredningen av rommet.

Steg 2

Først av alt, utvikle et prosjekt for den fremtidige lambrequin. Mål forsiktig lengden, høyden og bredden på lambrequin, og sørg for gratis plassering av gardinstangen og gardinene i den. Bandoen skal være 5-7 cm høyere og høyere enn takskjegget. Forsikre deg om at den ikke forstyrrer den frie åpningen og lukkingen av vinduskarmen.

Trinn 3

Sag ut komponentene i lambrequin fra kryssfiner eller fiberplate, etter de oppnådde dimensjonene. Du bør ha en front, to sider, en topp. Fra hovedstoffet lager du et mønster for polstring av alle deler av lambrequin, slik at du får 3,5 cm søm på hver side.

Trinn 4

Lim forsiden og sidene av lambrequin. Forsterk den for styrke med tynne striper og pigger på baksiden. Dekk alle delene av lambrequin med batting eller ikke-vevd stoff.

Trinn 5

Sy det kutte stoffet for møbeltrekk, pynt det langs konturen med en dekorativ ledning eller innlegg. Klipp ut et lambrequinfôr fra fôrstoffet, sy det og sy det ned til understoffet. Sett det resulterende dekselet på den limte lambrequin. Fest den øvre delen av trekket for hånd med en blind søm, og ta tak i understoffet og fôret.

Trinn 6

Fullfør toppen, lokket, bandoen på samme måte. Fest bandelokket til toppen med sidene ved hjelp av små pigger. Pynt lokket med en rørledning eller en ledning manuelt langs konturen, og dekk deretter festepunktene.

Trinn 7

Bor hull i veggen på stedet der lambrequin skal installeres. Installer plugger i dem, fest metallhjørnene med festeskruer. Heng den ferdige lambrequin på plass.

Anbefalt: