Hva Kan Legges Under Puten Når Du Spiser

Innholdsfortegnelse:

Hva Kan Legges Under Puten Når Du Spiser
Hva Kan Legges Under Puten Når Du Spiser

Video: Hva Kan Legges Under Puten Når Du Spiser

Video: Hva Kan Legges Under Puten Når Du Spiser
Video: Forventning eller virkelighet! spill i det virkelige liv! små mareritt 2 i virkeligheten! 2024, Kan
Anonim

Siden eldgamle tider har folk prøvd å finne ut hva som venter dem i fremtiden. Og i Russland, på epifani-kvelder, pleide jenter å gjette på friorer. De mest modige brukte speil, vann, voks for å forhekse. Og de som var redde for å se fremtiden i refleksjonen, undret seg i en drøm. De la ulike gjenstander under puten og ventet på svar på spørsmål i en drøm.

Hva kan legges under puten når du spiser
Hva kan legges under puten når du spiser

Spådom av drømmer

Når du gjetter på din fremtidige ektemann, fjern kongen av diamanter fra kortstokken. Be ham om å drømme om brudgommen om natten, og gjem kortet under puten. Forbered deg selv før ritualet - vask deg, samle håret. Liggende i sengen, si hviskende: "Drøm om min forlovede, drøm om en mummer." I teorien skal brudgommen komme i en drøm.

I stedet for en konge kan du ta alle fire. Før du legger deg, legg kortene under puten og si: "Hva er du, min forlovede mommer, drøm, vis deg selv." I følge spåmannen skal kortet drømme. Topper - en gammel og sjalu mann venter på jenta. Hjertens konge er ung og rik. Korsdrakten profeterer militæret og tamburinene - den ønskede.

Det er best å gjette på din egen bursdag, natten til Ivan Kupala og på Epiphany-kvelder. Det antas at spådommer på dette tidspunktet ofte blir oppfylt.

Hjelper med å se den fremtidige mannen i en drøm og en kam. Kammen er plassert under puten med ordene: "Kom og kam håret mitt, min forlovede."

Hvis du har langt hår, bruk en flette og en hengelås gjennom den. Ta nøkkelen til låsen under puten og si: "Min forlovede, forkledde, kom og be om nøkkelen."

Se ut brudgommen i en drøm og på denne måten. En poppel blir funnet ikke langt fra huset. De bryter av en liten kvist fra den og binder den med en tråd trukket fra sokken, strømpe eller strømpebukse. Om natten plasseres en kvist under puten og en slags besvergelse leses: "Balidef, Asalbi, Abumalef." Gjenta det tre netter på rad.

Om kvelden tar de på seg rene sokker, og når de legger seg, tar de en av og gjemmer den under puten. De sier følgende: "Åpne meg, min forlovede."

Kjøp en ny kost. Plasser en kvist fra den under sengen. Og skjul gjenstander relatert til hesten, for eksempel en hestesko, under puten. Det er ingen hestesko, en tegning med et bilde av en hest eller en liten figur vil gjøre. Ikke glem å si: "Den forlovede, min herre, gå hjem til meg, bite hesten, sett meg på den, ta stokken, jage hesten, kysse meg."

I håp om å åpne fremtidens slør og spionere med hvem de snart skal gifte seg, la de en manns skjorte under hodet om natten og sa: "Den forlovede, mamma, kom påkledd til meg."

Også før du legger deg, blir en suvenir eller en pyntegjenstand donert av noen fjernet til hodet. Samtidig sier de: "Den forlovede dukker opp, jeg har forberedt en gave til deg, kom for å hente den." Og om morgenen ser de: Hvis en ting falt på gulvet om natten, vil det snart være et møte med de forlovede. Hvis den blir liggende under puten, er det ikke på tide.

Hvis det allerede er en kjær, og jenta vil vite om hun skal være gift med ham eller ikke, gjør de det. Et bilde av en fyr er skjult under en pute med ordene: "På Holy Epifany natt, drøm om meg, min kjærlighet, bestemt for meg." Hvis du drømmer om en gentleman, forbered deg på en hvit kjole, nei - det betyr enten ikke i år å være bryllupet ditt, eller ikke med denne kjæresten.

Puten er vokter av drømmer, hemmeligheter og innerste ønsker. Derfor deltar hun så ofte i spå fortelling.

Forbereder seg på spådom

Det antas at det er nødvendig å forberede seg nøye for at drømmer i løpet av julen skal være sanne. Å faste i tre dager før spådom - ikke spis egg, kjøtt, saltet, røkt og fet mat, ikke drikk alkohol. Og på dagen for spådom, skal hele husstanden være velsmakende og tilfredsstillende å mate. For at drømmen skal være sann, må jenta være alene i rommet hele natten. Og etter at den nødvendige gjenstanden er under puten, kan du ikke forlate rommet eller snakke med noen. Det er også verdt å lage sengen på nytt - legg laken opp ned, og snu puten til baksiden. Det anbefales å ha på seg en nattkjole utenfra og ut.

Ikke bli opprørt hvis den forlovede aldri dukket opp i en drøm. Prøv igjen neste år. Tross alt, siden det ikke er skjebnen til å gifte seg snart, vil det være en utmerket mulighet til å engasjere seg i selvforbedring, en karriere eller bruke mer tid på din favoritt hobby.

Anbefalt: