Helbredende Og Magiske Egenskaper Av Blåbær

Innholdsfortegnelse:

Helbredende Og Magiske Egenskaper Av Blåbær
Helbredende Og Magiske Egenskaper Av Blåbær

Video: Helbredende Og Magiske Egenskaper Av Blåbær

Video: Helbredende Og Magiske Egenskaper Av Blåbær
Video: Bindinger og Egenskaper Molekyler Perfekt for naturfag 2024, Kan
Anonim

Skogblåbær er ikke bare utstyrt med helbredende egenskaper, men også med magiske krefter. Det var den ville bæren som ble brukt av både de gamle slaverne og kelterne (druider) innenfor rammen av hverdagsbeskyttelse, kjærlighetsmagi. Healere og healere anbefaler sterkt bruk av bær og blader av planten for forebygging og behandling av mange sykdommer.

Skogsblåbær
Skogsblåbær

De magiske kreftene til ville blåbær avsløres bare hvis bladene eller bærene av planten høstes i en viss periode.

Du må gå for å samle bladene i den tredje månefasen, umiddelbart etter solnedgang. På dette tidspunktet skal det ikke være dugg på gresset og bladene.

Bær til magiske formål bør høstes kort tid før fullmåne, om morgenen.

Innhøstingsperiode: midt på sommeren til midten av høsten. Etter den første frosten skal du ikke berøre skogblåbærene.

Både innen folkemedisin og i magi brukes både friske deler av planten og tørkede. Når de tørkes, mister ikke blåbærblader og bær sine uvanlige egenskaper.

Magiske egenskaper

Blåbær er en vill bær som er etterspurt i kjærlighetsmagi. Det antas at hun gir en person seksualitet, attraktivitet. Hvis du vasker ansiktet ditt med et avkok av blåbærblader, kan du forlenge ungdommen, få mange fans.

Blåbær blir ofte lagt til for å elske drinker. Denne tradisjonen kom fra Europa. I eldgamle tider laget druider kjærlighetsdrikker basert på blåbær. Imidlertid er den magiske "eliksiren" fra denne bæren også i stand til å vekke falmende følelser, tenne lidenskap mellom elskere og bringe harmoni i forholdet mellom mann og kone.

Tidligere bar unge jenter og gutter som ønsket å møte sin sjelefrende så snart som mulig og gifte seg, tørkede blåbær i lommene under klærne. Det ble antatt at en så enkel naturlig talisman ville tiltrekke seg kjærlighet.

Villblåbær inneholder kraftige beskyttelseskrefter. Bær og blader beskytter mot magiske påvirkninger, fra energivampyrer. De avleder problemer, problemer og ulykker fra en person.

Hvis du legger noen tørre bær og blader av en plante under terskelen eller et teppe ved inngangsdøren, vil ingen onde komme inn i huset. Blåbær vil skape en barriere for onde ånder og enheter, for ubehagelige mennesker.

Blåbær i magi og helbredelse
Blåbær i magi og helbredelse

Hvis du regelmessig drikker blåbærjuice, kan du ikke bare forbedre trivselen din, men også rense deg selv på energiplanet.

Slik at det ikke er noe kaos og problemer i huset, utstyr ikke brytes ned, branner eller rørbrudd ikke skjer, bør buketter med blåbærkvister oppbevares i rommene.

De helbredende egenskapene til blåbær

I folkemedisinen brukes avkok og infusjoner fra planten både eksternt og internt. For eksempel hjelper kremer og komprimerer med hemoroider, hudsykdommer og fremmer hudregenerering. Ved hjelp av dem kan du raskt bli kvitt sår, sår på kroppen.

Blåbærinfusjoner hjelper med ondt i halsen. Hvis du skyll munnen med dem, kan du styrke tannkjøttet, bli kvitt de tilsvarende sykdommene, for eksempel fra stomatitt.

Blåbær styrker immunforsvaret og lindrer vitaminmangel, forbedrer funksjonen i mage-tarmkanalen, renser kroppen, fjerner giftstoffer og giftstoffer. Blåbær forbedrer synet, styrker øyemuskulaturen og lindrer øyeutmattelsen.

Blåbær har betennelsesdempende egenskaper. Blåbærjuice er en snerpende som hjelper til med å stoppe diaré, spesielt forårsaket av forgiftning, infeksjon.

Fruktene av planten reduserer blodtrykket i tillegg til lavere blodsukkernivå. Derfor kan blåbær spises med diabetes mellitus.

Anbefalt: