Hvordan Vill Rosmarin Brukes I Magi Og Folkemedisin

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vill Rosmarin Brukes I Magi Og Folkemedisin
Hvordan Vill Rosmarin Brukes I Magi Og Folkemedisin

Video: Hvordan Vill Rosmarin Brukes I Magi Og Folkemedisin

Video: Hvordan Vill Rosmarin Brukes I Magi Og Folkemedisin
Video: Розмарин на кухне 🍴 и не только (с рецептами) 2024, April
Anonim

Ledum tilhører lyngfamilien. Vestlige forskere begynte å inkludere det i slekten rhododendron, men i Russland støttes denne uttalelsen ennå ikke, selv om det i Fjernøsten mange kaller rosmarin rhododendron daurian. Til tross for at denne planten er veldig giftig, brukes den ofte i tradisjonell medisin. Også vill rosmarin brukes i svart magi og sjamanisme.

Ledum
Ledum

Hvordan kan vill rosmarin brukes i magi og i hverdagen?

Det er mange retningslinjer for bruk av rosmarin. Først av alt er det det sterkeste stoffet som brukes i tradisjonell medisin. Praktiserende tryllekunstnere bruker den til å utføre ritualer, og sjamaner bruker den til å gå inn i astralplanet.

Ledum i magi

Denne planten brukes til å utføre ritualer med svart magi. Ved hjelp av det kan du bringe skade, forbannelse, galskap, dis til en person, ødelegge forhold, gjøre en kvinne steril og en mann impotent.

Også vill rosmarin hjelper til med å tilkalle onde ånder og enheter. I mange anbefalinger for bruk av vill rosmarin i magi kan du lese at ved hjelp av det blir rom fumigert for å rense dem for negativitet. Dette stemmer ikke helt. Når du ryker en leilighet med vill rosmarin, kan du tilkalle onde ånder eller onde ånder, men ikke eliminere dem på noen måte. For å rengjøre rommet brukes andre urter, inkludert dill, lavendel, malurt, nesle, aruna.

Navnet på planten kommer fra ordet "vill rosmarin", som betyr "å forgifte". Derfor er vill rosmarin en av de mest giftige plantene. Selv om den brukes til å behandle mange sykdommer, bør du ikke eksperimentere med rosmarin og bruke den selv uten å vite det kompliserte ved ritualer eller behandling. Selv samlere av urter, blomster og planter samler og tørker det i spesielle masker eller bandasjer, for ved langvarig innånding av damp kan du få alvorlig forgiftning.

I tillegg gir vill rosmarin alvorlig hodepine hvis du oppbevarer den i leiligheten som dekor eller holder deg lenge på stedene der den vokser. Det er ikke for ingenting at folket også kaller det "hemlock" eller "marsh stupor", selv om det er en annen plante med dette navnet, som ikke har noe med vill rosmarin å gjøre.

Ledum i magi
Ledum i magi

Sjamaner bruker planten til ritualer, ritualer og seremonier. Ledum har en effekt på nervesystemet, derfor sier sjamaner at man med sin hjelp kan ta en tur til astralplanet eller åpne paranormale evner og klarsyn hos en person.

Hekser og trollmenn bruker vill rosmarin for å tilberede giftige potions.

I England i eldgamle tider ble barn strengt forbudt å berøre denne planten. Foreldre fortalte barna sine at hvis du berører ham, vil djevelen selv dukke opp og ta barnet til underverdenen.

Ledum i folkemedisin

Selv om vill rosmarin er giftig for visse sykdommer, kan det bokstavelig talt gjøre underverker. Healere, healere, urtemedisiner og noen ganger tradisjonelle leger anbefaler å bruke det til å behandle kikhoste, trakeitt, bronkitt, astma, tuberkulose og lungebetennelse.

Det er mange beskrevne tilfeller da bruken av vill rosmarin til behandling av lungebetennelse bokstavelig talt reddet en person fra en abscess og raskt satte ham på beina.

Det er viktig å huske at du ikke skal bruke avkok eller vill rosmarininfusjoner uten spesielle anbefalinger. Det er nødvendig å følge rådene for brygging, infusjon og bruk av avkok nøye. Overdosering kan føre til kroppsforgiftning.

Ledumtinktur brukes også til bitt av mygg og mygg, blåmerker, blåmerker, frostskader.

Anbefalt: