Hvordan Kjøpe Strikkegarn Billig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe Strikkegarn Billig
Hvordan Kjøpe Strikkegarn Billig

Video: Hvordan Kjøpe Strikkegarn Billig

Video: Hvordan Kjøpe Strikkegarn Billig
Video: Droner for nybegynnere – billige vs. dyre droner, kontrollere, tips 2024, Kan
Anonim

Strikking er en dyr hobby i dag. En håndlaget vare er ofte mye dyrere enn en butikk. Håndstrikking krever nå ikke bare tid, men også betydelige materialkostnader. Men det er enkle måter å spare på garn på.

Hvordan kjøpe strikkegarn billig
Hvordan kjøpe strikkegarn billig

Hvor kan jeg kjøpe billig garn?

Det billigste strikkegarnet er fra produsenten. Fabrikker selger produkter med minimale marginer, det er vanskelig å finne et mer lønnsomt alternativ. Men samtidig kan du bare kjøpe et stort parti, og noen ganger kreves det dokumenter fra organisasjonen for å utarbeide en kontrakt. En annen ulempe ved å kjøpe garn fra produsenten er den dyre transporten. Vanligvis sendes bestillinger av transportselskaper, prisen består i levering av denne organisasjonen og levering til kontoret. Som et resultat kan prisen på garn dobles.

Tilstedeværelsen av en nettbutikk fra produsenten forenkler kjøpet. Da kan du bestille 10-15% billigere enn i vanlige butikker. Men prisene er alltid sammenlignbare med andre garnbutikker på nettet. Og så er det verdt å vente på salg eller rabatter. Etterspørselen etter garn faller om sommeren, noe som gir lavere priser. Og det er rabatter på helligdager. For eksempel strekker et julesalg ofte også håndverk.

Felleskjøp av garn

Hvordan kjøpe garn billig uten for mye betaling? Det er verdt å finne et felles kjøp av garn, der bestillingen gjøres fra en produsent eller en større forhandler. I dette tilfellet samles flere personer, en bestilling gjøres til minimumskostnad, og transportkostnadene er delt mellom alle. Jo flere deltakere, jo mer lønnsomt er oppkjøpet. Selvfølgelig tar arrangøren av kjøpet 10-15% av kostnaden, men marginen i butikken er 40-50%, så et slikt joint er fortsatt lønnsomt.

Å kjøpe i pakker er også mer lønnsomt. De fleste felleskjøp lar deg kun kjøpe billig strikkegarn i pakker. Vanligvis utføres pakking i 5-10 nøster, vekten på settet er fra 250 g til 1 kg. Prisen på garn i pakker er lavere enn for individuelle nøster.

Kjøp garn til strikking under bestillingen

I en vanlig butikk kan du også spare penger. For å gjøre dette må du bestille ønsket garnmengde og forhandle om rabatt. Å snakke om dette skal ikke være med selgeren, men med lederen eller eieren. Det er lønnsomt for butikken å ta med produktet og selge det umiddelbart, slik at du kan prute for en ekstra rabatt for å vente. Selvfølgelig kan ikke alle være enige, men i hvilken som helst by er det mange poeng med garn for strikking, og det er verdt å prøve å forhandle om rabatt i forskjellige butikker. Vanligvis kan dette spare opptil 20% på garn, selv om det kan ta opptil 2 måneder å vente på levering.

Hvordan ellers kjøpe billig garn? Bestill på kinesiske nettsteder. Men kvaliteten på garn fra utenlandske produsenter kan være veldig forskjellig. Det er verdt å kjøpe tråder for strikking bare fra pålitelige leverandører, for ikke å bli skuffet over kjøpet.

Anbefalt: