Hvordan Legge Inn Koder I Undergrunnen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Legge Inn Koder I Undergrunnen
Hvordan Legge Inn Koder I Undergrunnen

Video: Hvordan Legge Inn Koder I Undergrunnen

Video: Hvordan Legge Inn Koder I Undergrunnen
Video: Hvordan tilpasse koder i OneNote 2024, Kan
Anonim

Dataspill tilbyr en spennende tid å komme inn i den interaktive verdenen. Need for speed Underground er en legendarisk racing simulator med et stort utvalg av biler, tuning, karriere modus og et profesjonelt lydspor. Men nye muligheter åpner seg først etter å ha fullført visse oppdrag. For å forenkle passasjen kan du legge inn koder i undergrunnen.

Hvordan legge inn koder i undergrunnen
Hvordan legge inn koder i undergrunnen

Det er nødvendig

  • - installert spill NFS Underground;
  • - tastatur med engelsk layout.

Bruksanvisning

Trinn 1

Vent til spillet er fullastet på datamaskinen din. Gå inn i oppdraget du passerer. Koden må legges inn når oppstartsvinduet vises på skjermen med påskriften "Trykk Enter for å fortsette" / "Trykk Enter". Det er ikke noe spesielt panel for dette, så vær nøye med hva du skriver på tastaturet. Sørg for å oversette det til engelsk.

Steg 2

Kodene er delt inn i de som fungerer i en karriere, og de som ikke har en slik mulighet. I den nevnte modusen kan du aktivere følgende funksjoner: gottaedge - låse opp kantvinylen; gottahavebk - burger king vinyl; needmybestbuy - bestbuy vinyl; gotmycingular - cingular vinyl gotforoldspice - vinyl gammelt krydder. Regmebaby-koden er også gyldig, noe som gir 20 000 enheter. For å få ekstra penger tidlig i karrieren din, bruk ordermybaby ($ 1000).

Trinn 3

Gå ut av karrieremodus for å leke med resten av kodene. For å kunne leke med alle tilgjengelige biler, skriv inn ordermybaby. Tilgang til kjøreverdenen åpnes etter et sett med åpne dører.

Trinn 4

Med en juksekode kan du låse opp oppgraderinger. For å åpne ytelsen deres, skriv inn needperfomance2 (første nivå) eller needperfomance1 (andre nivå). Visuelle oppgraderinger trer i kraft etter bruk av kodene gimmevisual1 og gimmevisual2.

Trinn 5

Vær nøye med brevoppføringsskjemaet. Hvis koden ikke fungerte, sjekk om CapsLK-tasten er aktivert og hvilket språk som er installert på panelet. Ikke bruk mellomrom, skriv inn koder som et monolitisk ord som angitt.

Anbefalt: