Hvordan Tegne En Delfin

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Delfin
Hvordan Tegne En Delfin

Video: Hvordan Tegne En Delfin

Video: Hvordan Tegne En Delfin
Video: Lær at tegne EN DELFIN | HVORDANTEGNERJEG.DK 2024, Kan
Anonim

Smarte og intelligente delfiner har lenge forårsaket beundring og kjærlighet hos mennesker, noe som ofte manifesterer seg i ønsket om å fange skjønnheten til delfiner på papir i en tegning. I denne artikkelen vil vi lære deg hvordan du tegner delfiner, og i sin tur kan du lære det grunnleggende om å tegne en delfin til barn.

Hvordan tegne en delfin
Hvordan tegne en delfin

Bruksanvisning

Trinn 1

Kroppen til delfinen er glatt og strømlinjeformet, og består av glatte linjer. Tegn en semi-oval litt skrått nedover og trekk en midtlinje gjennom den, som strekker seg fra slutten av det ovale - det fremtidige hodet.

Steg 2

Fokuser på føringslinjen som kommer ut av hodet, og tegne omrissene av ansiktet til den langstrakte delfinen, som ligner et nebb. På samme midtlinje, tegne et lite øye, og over øyet, en øyenbrynkrøll.

Trinn 3

Tegn en linje for munnen gjennom midten av snuten, buet under øyet. Bruk klekking for å jobbe på de lyse og mørke områdene i delfinens hode, og legg deretter til torso og finner.

Trinn 4

For å tegne delfinens hode ikke sidelengs, men med hele ansiktet, tegner du en sirkel og deler den i fire like store deler med kryssende linjer. Rett under den horisontale linjen, tegne en annen retning parallelt med den.

Trinn 5

Tegn en rund nese gjennom midtpunktet, en tredjedel av linjens lengde, og over midtlinjen, to vidstrakte øyne.

Trinn 6

Tegn en buet linje av delfins smil gjennom nesens ovale - på den runde delen av nesen bøyer linjen seg opp, til høyre og venstre for nesen - ned, og nærmere øynene går linjen opp en gang til.

Trinn 7

Detaljer delfinens hode - bruk skyggelegging for å skildre striper, buler, fordypninger og andre elementer i kroppen.

Trinn 8

Delfiner har både buede og spisse ryggfinner. Tegn delfinen din og legg til en proporsjonal, ikke for smal og ikke for bred ryggfinne til kroppen. Den trukkede delfinen er klar!

Anbefalt: