Hvordan Lære å Lage Finter I Fotball

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Lage Finter I Fotball
Hvordan Lære å Lage Finter I Fotball

Video: Hvordan Lære å Lage Finter I Fotball

Video: Hvordan Lære å Lage Finter I Fotball
Video: LÆR DE BESTE TUNNEL FINTER 2024, April
Anonim

Når jeg samles i et selskap, vil jeg demonstrere ferdighetene mine i spill. For eksempel har fotball blitt en populær favoritt, der unge mennesker strever for å vise frem sine finteferdigheter.

Hvordan lære å lage finter i fotball
Hvordan lære å lage finter i fotball

Det er nødvendig

Ball, sportsuniform

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg et passende sted for trening i å lage finter i fotball. Ta på deg atletisk uniform for å gjøre det lettere å trene.

Steg 2

Pump opp ballen slik at det ikke blir vanskeligheter når du lærer å lage finter i fotballen.

Trinn 3

For å komme i gang, la bare ballen ligge slik at den spretter av gulvet. Føler at dette sportsutstyret allerede er i dine hender.

Trinn 4

Start med enkle øvelser for å varme opp. Kast ballen i gulvet, i øyeblikket av returen, løft høyre ben for å få tid til å lage en sirkel, og ta umiddelbart ballen. Gjør det samme med det andre benet.

Trinn 5

Det er ikke vanskelig å lære å gjøre finter i fotball, men det er viktig å starte enkle og gradvis komplisere ting. Når du har fullført den første finten, kan du prøve den andre. Klem ballen mellom anklene, hopp opp, slapp av bena og kast ballen opp. Snu deg raskt og ta ballen med hendene.

Trinn 6

Det er vanskelig å rotere ballen på hendene, individuelle fingre, inkludert hodet, så prøv å finne balanse og derved utføre finter i fotball mer progressivt og riktig.

Anbefalt: