Hvordan Vinne Et Kast I WoW

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vinne Et Kast I WoW
Hvordan Vinne Et Kast I WoW

Video: Hvordan Vinne Et Kast I WoW

Video: Hvordan Vinne Et Kast I WoW
Video: ПОВАР из МАЛЕНЬКИЕ КОШМАРЫ в ШКОЛЬНОЙ СТОЛОВОЙ! Маленькие Кошмары В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! 2024, April
Anonim

For å oppnå bestemte mål i spillet World of Warcraft, kan du gå på forskjellige måter. Du kan hele tiden forbedre dine spillferdigheter eller lage spesielle makroer som sikrer at du vinner på hvert trinn.

Hvordan vinne et kast i WoW
Hvordan vinne et kast i WoW

Det er nødvendig

World of Warcraft-spill

Bruksanvisning

Trinn 1

For å alltid vinne en runde i World of Warcraft, last ned eller skriv en spesiell makro selv. En makro er et element som er opprettet på grunnlag av informasjonen som er skrevet i den, som gir en repetisjon av skriptet som er innebygd i det. Hvis du bestemmer deg for å skrive den selv, skriv følgende kode for den: / kjør SendChatMessage ("… / 124c00FFFF00 / 124h / 13".. Enhetsnavn ("spiller").. "ruller".. tilfeldig (80, 100).. "(1-100) 124h124r");

Steg 2

Makroen plasseres i en spesiell spillmeny, hvoretter det ikke er nødvendig å laste den inn på nytt, bare gå for å få rullen. Vær oppmerksom på at når du bruker oppdaterte eller ikke-lisensierte versjoner av World of Warcraft, kan det oppstå feil eller programmet kan krasje. Legg også merke til at for at det skal fungere, trenger du kanskje en oppdatering for å oppgradere spillet til et visst nivå.

Trinn 3

Når du bruker tredjepartsmakroer, må du alltid se etter skadelig kode. Vær oppmerksom på at når du bruker en makro for en rull, kan bare du se den, ikke dine motstandere.

Trinn 4

Hvis du ofte spiller World of Warcraft online, er det best å fullføre oppgaver på egenhånd og prøve å bruke juksekoder og tilleggsmateriale i form av makroer og hackede gjenstander så lite som mulig, dette øker ikke ferdighetsnivået ditt i i online-modus, kan bruken av dem være utilgjengelig.

Trinn 5

Når du bruker kjente spillservere, kan spillet være vanskeligere når det gjelder passering, så skaff deg erfaring og ferdigheter alene. Prøv å bruke mindre tid på datamaskinen, spesielt å spille online-spill, da det er veldig vanedannende. Ikke glem å lese bøker og trene.

Anbefalt: