Hvorfor Drømmer Rødhåren?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Drømmer Rødhåren?
Hvorfor Drømmer Rødhåren?

Video: Hvorfor Drømmer Rødhåren?

Video: Hvorfor Drømmer Rødhåren?
Video: HVORFOR DRØMMER MAN? 2024, Kan
Anonim

Siden eldgamle tider har den røde fargen blitt ansett som fargen på gåter, hemmeligheter, hekseri og andre verdenskrefter, til tross for at denne fargen er så nær gull som mulig, en nyanse som symboliserer rikdom og makt. Rødhåret blir ofte en forkynner av trøbbel - det ble trodd på Russland.

Hvorfor drømmer rødhåren?
Hvorfor drømmer rødhåren?

Ikke bra

En drøm assosiert med synet av rødt hår symboliserer ofte ubehagelige hendelser i form av sladder, unødvendig intriger, bedrag, oppriktighet fra de kjære. Mennesker med brennende hår i en drøm - sier drømmebøkene - til svik.

Rødt hår hos en ung kvinne - til bedrag, bedragerske følelser, kortvarige kjærlighetsforhold. Hvis en person med rødt hår dukker opp i drømmen din, kan du forvente en fangst fra folk nær deg. Å kamme en ildrød flette er et tegn på forræderi.

En rødskjegget person lover svik mot nære venner og intriger som har svært ugunstige konsekvenser for deg.

Håret ditt, som uventet får denne fargen i en drøm, signaliserer kommende tvister og konflikter i livet, men hvis den valgte plutselig blir rød, må du snart bli skuffet over henne eller oppleve en storm av svært negative følelser forbundet med falskhet i en forhold.

En fremmed med uncombed rødt hår kan bety en nært forestående tilnærming av en sykdom, sykdom.

Ingefærdyr

Du bør ikke være redd for slike drømmer, tvert imot, de skal aksepteres med takknemlighet, fordi, som de sier: "Påminnet, derfor underarmet." Hvis du drømmer om en rev - vent på bedrag. Hvis du i en drøm blir forbigått av en rød hest, vil du snart vil oppleve hva en mistanke er, bli et offer for en konspirasjon, hendelser som fundamentalt vil forandre livet ditt, og derfor krever årvåkenhet og forsiktighet.

En ingefærkattunge i en drøm er et symbol på problemer og mindre problemer i hjemmet, problemer. Tvert imot kan et voksent dyr indikere et raskt romantisk forhold, kjærlighetsglede forbundet med kortsiktige kontakter som lover intriger som er verdige en marskattes eventyr.

Vi så et rødhåret barn - pass opp. På den ene siden betyr utseendet til en baby alltid en slags glede og lykke til i virksomheten, på den andre siden advarer den røde fargen deg om at den kommende virksomheten som lover deg et lønnsomt resultat krever en seriøs kampanje, oppmerksomhet og viktigst, forsiktighet.

Å se en rød farge i en drøm, er det verdt å tenke på de kommende hendelsene og menneskene rundt deg, hvis oppførsel kan være assosiert med forviklinger, hemmeligheter og lumske planer og tanker rettet mot deg. Vær årvåken, kanskje en av forretningspartnerne eller menneskene du stoler uendelig på vil overvinne eller lure deg.

Anbefalt: