Hvordan Lære De Enkleste Triksene

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære De Enkleste Triksene
Hvordan Lære De Enkleste Triksene

Video: Hvordan Lære De Enkleste Triksene

Video: Hvordan Lære De Enkleste Triksene
Video: Fremmedspråk - hvordan forstå en ukjent tekst med enkle triks 2024, Kan
Anonim

Magiske triks har lenge vært en kunst. Berømte magikere er på nivå med de geniale menneskene i historien. Mange kaller denne kunstformen magi, noen anser det som et enkelt bedrag. Men både voksne og barn ser interessert på den "listige bedrageren". Triks er veldig forskjellige: med kort, med mynter, og så videre og så videre. Det viktigste i fokus er å forberede alt du trenger på forhånd. La oss se på tre enkle triks, naturlig i økende kompleksitet.

Hvordan lære de enkleste triksene
Hvordan lære de enkleste triksene

Det er nødvendig

kortstokk, konisk glass, to mynter, fyrstikker

Bruksanvisning

Trinn 1

Vis et slags triks med kort, hvilket som helst, til og med det mest ukompliserte, og du blir umiddelbart sjelen til selskapet. Be en tilskuer nevne et tall mellom 10 og 20. Legg kortene i en haug, ett om gangen, i nummeret som ble oppkalt. Deretter beregner du summen av sifrene til det navngitte nummeret. Fjern den mottatte mengden kort fra toppen av bunken. Sett dem tilbake, men plasser dem på toppen av dekket. Sett det øverste kortet til side med forsiden ned og legg de gjenværende kortene tilbake. Be deretter igjen om du vil nevne et tall fra 10 til 20 og gjenta trinnene som er beskrevet tidligere. Gjenta alle trinnene til du har fire kort på siden. Åpne dem. Det vil ikke være noen grense for publikums overraskelse! Disse kortene viser seg å være fire ess. Hele hemmeligheten med trikset er at du helt i begynnelsen må sette ess på niende, tiende, ellevte og tolvte plassering. Som du kan se, er trikset veldig enkelt.

Steg 2

Forbered et glassskudd og to mynter, en rubel og to rubler. Glasset må nødvendigvis ha form av en vanlig kjegle. Sett mynter i publikum foran, først en liten, en rubel og deretter en to-rubel. Myntene skal hvile på siden av glasset. inviter de tilstedeværende til å ta ut en liten mynt uten å berøre den store, to rubelen. Ingen vil lykkes! Ta et glass, bøy deg over det og blåse kraftig inn i det. Rubelmynten vil bokstavelig talt hoppe ut til deg! Det er faktisk ingen magi. For at trikset skal virke, må du nøye velge et glass med ønsket form og gjøre trikset flere ganger for deg selv.

Trinn 3

Hold en fyrstikk mellom tommelen og pekefingeren i hver hånd, en fyrstikk som du holder horisontalt i venstre hånd og vertikalt i høyre hånd. Ta hendene nærmere hverandre slik at fyrstikkene krysser. En rask bevegelse - og fyrstikkene krysser igjen, men nå vil den horisontale kampen være på den andre siden av den vertikale. En ny bevegelse - kampene skilles igjen. Her er hemmeligheten. Plasser en loddrett fyrstikk med hodet ned slik at den hviler på tommelen, og den andre enden på pekefingeren. Trykk lett, fyrstikket skal holde seg til pekefingeren, nå spre fingrene igjen, fyrstikket vil henge på en indeks finger. Gjennom det lille hullet som er dannet mellom hengekampen og tommelen, sett inn den horisontale fyrstikken diskret, og lukk hullet umiddelbart.

Anbefalt: