Hvordan Komme Til Finalen I Den Russiske Fotballcupen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Til Finalen I Den Russiske Fotballcupen
Hvordan Komme Til Finalen I Den Russiske Fotballcupen

Video: Hvordan Komme Til Finalen I Den Russiske Fotballcupen

Video: Hvordan Komme Til Finalen I Den Russiske Fotballcupen
Video: Danmark kom i finalen 2024, Kan
Anonim

Fotball er en populær sport i mange land, inkludert Russland. Det er ikke overraskende at antall fans som ønsker å se kampen noen ganger er mye større enn antall seter på et stadion, til og med like stort som Bolshoi Sports Arena (BSA) i Moskva. Jo høyere kampens betydning og nivået på motstanderlagene er, jo høyere er andelen tapere som ikke får billett.

Hvordan komme til finalen i den russiske fotballcupen
Hvordan komme til finalen i den russiske fotballcupen

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du ønsker å komme til finalen i den russiske fotballcupen, bruk den mest kjente måten siden sovjettiden - prøv å kjøpe en billett direkte i billettkontoret til stadion der finalekampen vil finne sted. Følg med for kunngjøringer når salget starter. Prøv å komme opp tidlig, det vil si med god tid. Du må nesten helt sikkert stå i kø, men det er en sjanse til å kjøpe en billett. Denne metoden er primært egnet for innbyggere i byen der cupfinalen vil finne sted, samt for innbyggere i dens umiddelbare forsteder.

Steg 2

I følge reglene må deler av billettene være reservert for klubbene som deltar i cupfinalen for distribusjon til fansen deres. Gå til nettstedet til fotballklubben, finn informasjonen du trenger. Kontakt om nødvendig de ansvarlige personene i klubben, still spørsmål angående kjøp av billetter.

Trinn 3

Hvis du er en av de mest aktive fansen (fansen) av en av finalistklubbene, har du en god sjanse for å få en billett. Men selvfølgelig, hvis du ikke ble svartelistet på grunn av hooligan-oppførsel på stadionene.

Trinn 4

Hvis du er klar til å betale for mye for bekvemmelighet og mangel på problemer, tap av tid, kan du ty til hjelp av mellomliggende strukturer. For eksempel, for eksempel den nasjonale billettoperatøren Kassir.ru. En billett til kampen kan bestilles på forhånd, og innløses på et passende tidspunkt for deg i et av de mange billettkontorene, og betaler enten kontant eller med bankkort.

Trinn 5

I følge lang tradisjon er det booket en rekke billetter for gratis distribusjon blant krigs- og arbeidsveteraner, æresborgere i byen der den siste kampen finner sted. Hvis du tilhører den angitte kategorien fans, kan du prøve denne muligheten.

Trinn 6

Endelig er det alltid muligheten til å kjøpe en ekstra billett fra forhandlerne, rett før kampen nær stadion. Men her på forhånd, still inn på det faktum at du må betale et beløp flere ganger høyere enn den offisielle prisen for en billett.

Anbefalt: