Hvordan Kjøpe Jaktvåpen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe Jaktvåpen
Hvordan Kjøpe Jaktvåpen

Video: Hvordan Kjøpe Jaktvåpen

Video: Hvordan Kjøpe Jaktvåpen
Video: Test av rifler - 5 Jaktriflepakker til under 18000 2024, Kan
Anonim

Jaktlyst har vært iboende hos mennesker siden eldgamle tider. For mange mennesker er jakt fortsatt et yndet tidsfordriv. Hvis du vil bli jeger, kan du ikke gjøre uten jaktgevær. Men for å kjøpe den, må du samle en pakke med tillatelser og medisinske sertifikater.

Hvordan kjøpe jaktvåpen
Hvordan kjøpe jaktvåpen

Bruksanvisning

Trinn 1

Kontakt ditt territoriale tilsyn for beskyttelse, kontroll og regulering av bruken av dyrelivet og deres habitater. Send inn en søknad om utstedelse av Unified State Jaktbillett. Legg ved en kopi av passet ditt, to bilder av deg selv på matt 4x6 papir og et billettskjema som du kan kjøpe i jaktbutikken sammen med søknaden din.

Steg 2

I en nevropsykiatrisk apotek vil du motta et sertifikat "for tillatelse til å anskaffe og bruke våpen" ved å presentere en kvittering for betaling av statens avgift, pass og militær ID.

Trinn 3

Du vil motta samme sertifikat på en narkologisk apotek. Legg ved sertifikatet fra nevropsykiatrisk dispensar til dokumentene ovenfor. Betal avgiften. Få et generelt helsesertifikat fra poliklinikken i skjema nr. 046-1.

Trinn 4

Kjøp en safe for lagring av våpen, og oppbevar den i et passende rom på registreringsstedet. Be distriktspolitimannen inspisere stedet der du vil beholde våpenet og få det tilsvarende "inspeksjonsbeviset" fra ham. I følge loven sendes en forespørsel om en slik handling av lisensavdelingen (LRO), men hvis du selv ber om det fra distriktspolitimannen, vil prosessen med å få tillatelse til kjøp av våpen være raskere.

Trinn 5

Motta søknadsskjemaet fra LRO og detaljer hvor du trenger å overføre gebyret. Fyll ut søknadsskjemaet og betal gebyret, motta en kvittering for betaling. Sammen med disse dokumentene, legg ved sertifikater fra en nevropsykiatrisk og narkologisk dispensar, en inspeksjonshandling av lagringsforholdene for våpen, et helsesertifikat (skjema 046-1), en kopi av passet ditt og jaktkort og to matte 3x4-fotografier.

Trinn 6

Overlever pakken med dokumenter til LRO. Motta et kupongvarsel om at dokumentene dine er akseptert med stempel på datoen for aksept. Innen 30 dager må du få utstedt en lisens for å kjøpe det etterspurte antallet jaktvåpen eller en skriftlig avslag.

Trinn 7

Denne lisensen er gyldig i seks måneder. I løpet av denne tiden må du kjøpe en jaktgevær. Kjøp den fra en spesialforretning eller fra hendene dine. Lisensen er kun gyldig sammen med et sivilt pass. Hvis du kjøper en pistol fra en butikk, må selgeren fylle ut lisensen for deg. Hvis du kjøper fra hender, må du sammen med selgeren dukke opp på selgerens LRO. Der blir våpnene skrevet om til deg, men lisensen kan returneres til deg om noen dager etter at den er signert av sjefen.

Trinn 8

Du må sende inn den fullførte lisensen til din LRO for å registrere det kjøpte våpenet innen 14 dager etter kjøpet. Deretter vil du motta et behørig utstedt "Tillatelse for lagring og bæring av jakt på glatte våpen."

Anbefalt: