Hvordan Få Jaktvåpenlisens I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Jaktvåpenlisens I
Hvordan Få Jaktvåpenlisens I

Video: Hvordan Få Jaktvåpenlisens I

Video: Hvordan Få Jaktvåpenlisens I
Video: DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers (DIY Wall Decor, Pillows, etc.) 2024, Kan
Anonim

Hvis du bestemmer deg for å gå på jakt, trenger du et våpen. Men det krever tillatelse. Det er ikke vanskelig å få tak i det, du trenger bare å kjenne de nødvendige reglene og rekkefølgen av handlinger.

Hvordan få jaktvåpenlisens
Hvordan få jaktvåpenlisens

Det er nødvendig

  • - bli med i jegersamfunnet;
  • - bestå en medisinsk kommisjon;
  • - få kjøpslisens;
  • - kjøpe våpen;
  • - få tillatelse til å lagre og bære

Bruksanvisning

Trinn 1

Du må bli med i ditt lokale jaktmiljø. For å gjøre dette må du skrive en applikasjon og ta med to 3x4-bilder. For å bli med, må du betale et bestemt gebyr, beløpet er satt av administrasjonen i organisasjonen. For å bli et fullverdig medlem av samfunnet, må du bestå en eksamen. Det inkluderer sikkerhetsregler, regler for bruk av våpen, anerkjennelse av dyr som jakt er forbudt på. Eksamen vil tas av en spesialkomité. Hvis du takler oppgaven, vil du få en jaktbillett innen to dager.

Steg 2

Det er nødvendig å gjennomgå en medisinsk kommisjon. Dette kan gjøres enten i en statsklinikk eller i spesialiserte kommersielle sentre. Du må gå til en lokal terapeut, øyelege, psykiater og narkolog. Hver av dem vil indikere om du har avvik. Som et resultat bør det skrives en medisinsk rapport. Den vil skrive om helsetilstanden din lar deg bruke et våpen.

Trinn 3

Nå må du gå til distriktspolitistasjonen. Den skal ha en spesiell avdeling der du kan få lisens til å kjøpe våpen. For å skaffe det nødvendige dokumentet må du oppgi en søknad på det etablerte skjemaet, der du må oppgi nummeret på den mottatte billetten. Ta også med deg en kopi av passet ditt, jaktkort, legeattest, 2 bilder, en kvittering som bekrefter betalingen av lisensavgiften.

Trinn 4

Etter at du har sendt alle nødvendige dokumenter til lisens- og tillatelsesavdelingen, må du vente på den endelige dommen innen en måned. Avdelingspersonalet vil sjekke deg for kriminelle poster og administrative lovbrudd. Dessuten vil en distriktspolitimann komme hjem til deg, skrive en rapport om hvordan du oppfører deg hjemme, om du er i konflikt med naboer, om det er et spesielt sted i huset ditt for lagring av våpen. Hvis resultatene av alle kontroller er tilfredsstillende, vil du om en måned få lisens til å kjøpe et våpen.

Trinn 5

Med denne lisensen må du anskaffe et våpen innen seks måneder. I butikken vil selgeren angi hvilken type våpen du har kjøpt. En ryggrad blir værende hos ham, den andre med deg, den tredje må føres til lisens- og tillatelsesavdelingen. Om noen dager vil du få tillatelse til å lagre og bære våpen. Den er gyldig i 5 år.

Anbefalt: