Hvordan Lage Håndverk Av Papir

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Håndverk Av Papir
Hvordan Lage Håndverk Av Papir

Video: Hvordan Lage Håndverk Av Papir

Video: Hvordan Lage Håndverk Av Papir
Video: Hvordan lage påskeegg av papir 2024, Kan
Anonim

Hva kjærlige foreldre ikke gjør for å fange opp endringene som oppstår hos deres kjære babyer i tidlig alder: de måler høyden og fikser den med en spesiell linjal, og tegner penner og ben på papir for å sammenligne dem med nye "utskrifter" og å demonstrere for et barn - det er slik du vokste opp!

Hvordan lage håndverk av papir
Hvordan lage håndverk av papir

Bruksanvisning

Trinn 1

Men hva om disse søte utskriftene blir laget til et søtt leketøy - et reinsdyr? Det er morsomt og bringer både småbarn og foreldre nærmere hverandre. Først av alt, la oss begynne å lage dyrets hode. For å gjøre dette, trekk en blyant rundt babyens fot på tykt brunt papir eller papp (helst på sømmen). Klipp ut den resulterende konturen. Dyrets hode er klart.

Steg 2

Nå er det nødvendig å lage reinsdyrens mest bemerkelsesverdige tilbehør - de vakre forgreningsgevirene. Vi tar alt det samme tykke papiret eller pappet, men allerede oransje i fargen, og når du snur det til baksiden, sporer du håndflatene til ditt kjære barn forsiktig med en blyant. Når vi kutter dem forsiktig langs konturen med en saks, får vi pene horn.

Trinn 3

Neste trinn er å feste hornene til hodet på det fremtidige håndverket. Bruk PVA-lim eller annet kvalitetslim til dette. La babyen hjelpe deg: du sprer for eksempel arbeidsstykket med lim og overlater barnet til å feste det til underlaget og trykke det tett med et serviett.

Trinn 4

Det gjenstår bare å gi vårt fantastiske dyr øyne og nese. Begge kan trekkes direkte på forsiden av et hjort eller kuttes ut av papir og limes. Eller du kan bruke de kjøpte øynene, laget spesielt for håndverk. Generelt, her får fantasien din frihet.

Trinn 5

Hvilken farge og form vil hjortens øyne ha? Du kan, etter å ha rådført deg med babyen, gi motivet til kreativiteten din med blå eller brune øyne, få ham til å se trist eller leken ut - det er opp til deg. m

Trinn 6

Som en finpuss, merk barnets nøyaktige alder på baksiden av håndverket (for eksempel 2 år 7 måneder). Tross alt vil den vanlige produksjonen av slike fantastiske hjort vitne om de kvantitative endringene i barnet ditt: et dyr vokser - det betyr at babyen også vokser!

Anbefalt: