Hvordan Kalle Sparedronningen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kalle Sparedronningen
Hvordan Kalle Sparedronningen

Video: Hvordan Kalle Sparedronningen

Video: Hvordan Kalle Sparedronningen
Video: ЗАПРЕТНАЯ ТЕМА, О КОТОРОЙ НЕ ПРИНЯТО ГОВОРИТЬ! Ваш репетитор. СТРАСТЬ, ЛЮБОВЬ И ЛИТЕРАТУРА!!! 2024, Kan
Anonim

Barnespill forbløffer noen ganger med deres begjær med skremmende og til og med grusom. The Queen of Spades Challenge er en av de skrekkhistoriene i barndommen som vi alle elsket som barn. Det er mange måter å møte denne skremmende enheten på. Hvis du er modig nok, anbefaler vi at du også inviterer noen av dine fryktløse venner.

Hvordan kalle sparedronningen
Hvordan kalle sparedronningen

Det er nødvendig

  • 1. Hvitt ark, svart firkant.
  • 2. Speil, rød leppestift, kort med bildet av Spadronningen, stearinlys.
  • 3. Et glass, vann, et stykke svart brød.

Bruksanvisning

Trinn 1

Heng et hvitt ark på veggen, og fest en svart firkant laget av papir eller stoff. Slå av lyset og kast staverne tre ganger: "Black Queen, kom og oppfyll våre ønsker." Du vil se at Spadronningen har dukket opp inne på den svarte firkanten og nærmer seg deg. Gi ønsker i løpet av denne tiden. Når Spadronningen kommer nær deg, si så raskt som mulig: "Svart dronning, gå bort!" Hvis du ikke har tid til å uttale disse ordene til slutt, vil hun sikkert kvele deg.

Steg 2

Tegn en stige med rød leppestift over hele speilets bredde. Legg et kort med bildet av Spadronningen ved siden av, tenn et lys og slå av lyset. Si så: "Spadronningen, kom!" Og vent med redsel.

Når du ser den lille damefiguren komme ned trappen, må du raskt slette trinnene på speilet og rive opp kortet! Ellers vil hun komme ut av speilet og drepe deg.

Trinn 3

Hell i et glass vann, på toppen av det legg en skive svart brød. Plasser et glass om natten under sengen til personen du vil ringe Spadronningen til, og se på i nærheten av inngangsdøren slik at du kan flykte.

Når et blått lys tennes i glasset, har damen kommet. Gå raskt bort og lås døren, og la Spadronningen være igjen med de uheldige. Om morgenen vil du oppdage at halvparten av vannet i glasset er full, og at brødet mangler nøyaktig samme mengde.

Når det gjelder personen som ble værende i rommet, vil du se at han tydeligvis ikke er ham selv … Dødelig utfall i den tredje metoden for å ringe Spadronningen vil ikke skje, men hvem vet hva mer hun kan finne på?.

Anbefalt: