Hvordan Lære å Tegne Koder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Tegne Koder
Hvordan Lære å Tegne Koder

Video: Hvordan Lære å Tegne Koder

Video: Hvordan Lære å Tegne Koder
Video: Lær at tegne minion trin for trin 2024, Kan
Anonim

Det er forskjellige meninger om skriving av koder. For noen mennesker virker denne virksomheten lett, for andre, tvert imot vanskelig. Imidlertid har begge sider rett: du kan lære å tegne koder ganske raskt hvis du legger deg an best mulig og er tålmodig.

Hvordan lære å tegne koder
Hvordan lære å tegne koder

Bruksanvisning

Trinn 1

Ikke begynn å tegne tagger over et stort område (for eksempel på veggene til bygninger), slik det er praksis for erfarne forfattere. Bedre praksis med å skrive på et papir. Prøv forskjellige stiler av koder. Det er ingen spesielle instruksjoner angående utformingen av inskripsjonen, men sørg for at alle dekorasjoner er på plass. Så tren så mye som mulig for å utvikle din egen spesielle stil. Ikke vær lat til å ta hensyn til andre forfatteres arbeid, deres dyktighet til å utføre.

Steg 2

Kom opp med din egen tag. Prøv å ikke gjenta andres eksisterende signatur, for å være unik, vakker og enkel å utføre. Forresten, den skal også inneholde en betydning (det kan være navnet ditt eller kallenavnet). Det er ved merkelappen at andre forfattere vil kunne gjenkjenne tegningene dine.

Trinn 3

Gå til scenen for å tegne med maling først etter at du allerede har laget mange skisser og "fylt" hånden din. Chat med erfarne artister på forumene før du kjøper bokser med maling. De vil fortelle deg hvilke merker og priser du skal kjøpe materialer. De råder deg sannsynligvis til å kjøpe den billigste malingen fra en ukjent produsent, da den kan ødelegge tegningen din med en ujevn og kjedelig farge. I slike tilfeller anbefales produkter fra MTN eller Montana som regel. Produktene deres kan koste i området 130-150 til 500 rubler.

Trinn 4

Når du bestemmer deg for å prøve deg der alle forfattere vanligvis samles, må du være oppmerksom på været: en profesjonell vil ikke være redd for vinden eller til og med litt regn, men han kan ødelegge hele arbeidet for deg. Husk at en tegning laget i solrikt og varmt vær vil fungere best.

Anbefalt: