Hvordan Lage Et Landingsnett

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Landingsnett
Hvordan Lage Et Landingsnett

Video: Hvordan Lage Et Landingsnett

Video: Hvordan Lage Et Landingsnett
Video: Рыбалка. Ночевка. Ушаково. Прегель. Уха. Рыболов Копатель. Команда на отдыхе 2024, Kan
Anonim

Hvert barn vil være interessert i å løpe med et sommerfuglenett. Et nett kan kjøpes i en lekebutikk for barn eller i en dyrebutikk. I tillegg er nettet enkelt å lage med egne hender.

Hvordan lage et landingsnett
Hvordan lage et landingsnett

Bruksanvisning

Trinn 1

Klargjør et trehåndtak. Diameteren skal være omtrent 10-15 mm. Overflaten på håndtaket må behandles nøye for ikke å splitte hendene.

Steg 2

Klipp nå et stykke ståltråd omtrent 0,7-1 meter langt. Ledningens diameter må være minst 3 mm. Nå må du lage en bue. En trestamme av passende størrelse passer best til dette. I prinsippet trenger ikke formen på nettet å være rund. Nett er veldig forskjellige: rektangulære, firkantede og trekantede. Det er imidlertid bedre å gi den form av en sirkel. En sirkel er en geometrisk form som, med en minste omkrets, tar opp maksimalt areal. Ellers kan vi si at det vil være nødvendig å bruke mer ledning og stoff til et firkantet nett, med samme nettareal. I tillegg reduserer hjørner stivhet. Ringen er den mest stive figuren. Tilstedeværelsen av hjørner følger med stoffets raske slitasje.

Trinn 3

Bøylen må lages med tanke på at endene med en total lengde på 10-15 centimeter skal være igjen. Av disse må du designe to armer for å feste bøylen på netthåndtaket. Den ene skulderen skal være litt lengre enn den andre. Bøy dem ned vinkelrett på bøylens omkrets. Endene på skuldrene må bøyes vinkelrett på innsiden av strukturen. Men husk at hele denne strukturen må ligge i samme plan.

Trinn 4

Etter å ha laget bøylen, fest den til håndtaket. Bor to hull en centimeter dypt i den. Disse hullene må bores fra enden av håndtaket på avstander som er lik armlengdene. I tillegg bør tykkelsen på ledningen overstige ledningens diameter med ca. 0,5 cm. Dette gjøres for å få den mest pålitelige forbindelsen. endene på bøylen hamres i de forberedte hullene. Nettets skuldre skal passe tett mot håndtaket. Nå må du sikre dem. For å gjøre dette, knytt dem med ledning til håndtaket.

Trinn 5

Det gjenstår å lage en pose. En myk klut som gasbind er egnet for dette. Det er bedre å sy posen slik at det er et minimum antall hjørner i den. Dette er nødvendig slik at insekter ikke tettes i dem. For å feste den ferdige vesken til bøylen, må du ta et bånd av sterkt stoff som er omtrent ti centimeter bredt, brett det i to langs lengden og legg det på bøylen. Sy en pose fra bunnen til dette båndet. Landingsnettet er klart!

Anbefalt: