Hvorfor Folk Er Redde For å øve På Argentinsk Tango

Hvorfor Folk Er Redde For å øve På Argentinsk Tango
Hvorfor Folk Er Redde For å øve På Argentinsk Tango

Video: Hvorfor Folk Er Redde For å øve På Argentinsk Tango

Video: Hvorfor Folk Er Redde For å øve På Argentinsk Tango
Video: ХОРОШЕЕ ЗРЕНИЕ. Почему НЕЛЬЗЯ СМОТРЕТЬ на Солнце? Му Юйчунь. 2024, April
Anonim

Argentinsk tango er en fantastisk dans som ikke krever spesiell fysisk trening og gir en person muligheten til ikke bare å bli mer attraktiv, men også å forbedre sin karakter, å løse problemer som oppstår i kommunikasjon med andre. Imidlertid er mange nybegynnere redde for å delta på undervisning. Det er mange grunner til dette, men mange av dem er bare illusjoner, som det er bedre å ignorere.

Hvorfor folk er redde for å øve på argentinsk tango
Hvorfor folk er redde for å øve på argentinsk tango

Først og fremst er det frykt for en ny okkupasjon. Personen begynner å plage seg med spørsmål: “Hva om jeg ikke kan gjøre det? Hva om jeg ikke vil være i stand til å oppnå resultatet? Stol på meg, en god argentinsk tangolærer vil hjelpe deg med å bli kvitt slik frykt. Han vil forklare at, i motsetning til mange andre danser, kan argentinsk tango læres av mennesker i alle aldre og størrelser, og at dette ikke krever spesiell trening. Etter de første leksjonene vil du sikkert merke fremgang, og når du får selvtillit, vil læringsprosessen gå raskere og enklere.

Det andre problemet er ofte at ikke alle har en partner. Ikke bekymre deg: hvis det skjedde at du selv ikke umiddelbart kunne finne et par til deg selv, vil de hjelpe deg med dette. Du kan kontakte de erfarne lærerne ved den argentinske tangoskolen, og de vil finne en passende løsning på dette problemet.

Et annet vanlig problem som folk som kommer på trening med kolleger, sjefer, underordnede osv., Spesielt ofte møter, er at i dans må du åpne for partneren din, og ikke alle er klare for dette. Usikre mennesker tror at de ikke vil se bra ut eller til og med latterlige. Stol på meg, dette vil ikke skje. Til slutt kom også andre mennesker for å studere på lik linje med deg, og de vil også ha litt problemer i læringsprosessen. De som allerede vet å danse i det minste litt, husker hvordan de selv gjorde de første satsene. Ikke nøl, du vil bli behandlet med forståelse, og over tid vil du selv se på nykommere på den måten.

Selvfølgelig innebærer argentinsk tango en veldig nær kontakt. Partnere klemmer hverandre, velger nære klemmer som gjør at de kan ha det bra med hverandres kropper. Men dette er ikke nok: I tillegg må du åpne for en annen person for å etablere ikke-verbal kontakt med ham. For mennesker som er vant til å ha på seg en maske og dekke sjelene, følelsene, tankene fra andre, er det vanskelig å bytte til denne typen kontakt. Det samme gjelder sjenerte og spesielt smertefulle sjenerte menn og kvinner. Ikke bekymre deg: det vil mest sannsynlig være vanskelig i begynnelsen, men over tid vil problemet gradvis forsvinne. Argentinsk tango gir utrolig glede og lar deg løse problemer relatert til naturen og egenskapene til interaksjon med andre mennesker.

Anbefalt: