"Office" Kleskode For Argentinske Tangotimer

"Office" Kleskode For Argentinske Tangotimer
"Office" Kleskode For Argentinske Tangotimer

Video: "Office" Kleskode For Argentinske Tangotimer

Video:
Video: Танец с ТОЛСТУХОЙ ("Напряги извилины") 2024, Kan
Anonim

Argentinsk tango er assosiert med mange mennesker med tettsittende menns dresser, kjoler med en dyp utringning og store utskjæringer, og til og med med en rose i tennene til en herre. Imidlertid er denne dansen veldig forskjellig fra den klassiske tangoen som folk er vant til. Han har en spesiell kleskode å følge, og det er ofte lettere å følge med enn å velge de riktige klærne til kontoret.

"Office" kleskode for argentinske tangotimer
"Office" kleskode for argentinske tangotimer

Når du deltar på en teambuilding-opplæring, hvor de lærer "kontor" argentinsk tango, er det viktig å se presentabel ut, for i klasserommet vil du møte kolleger, sjefer, underordnede eller klienter, så det upassende utseendet vil helt sikkert bli lagt merke til av andre og kan påvirke arbeidet ditt ytterligere. Ikke glem imidlertid reglene og den spesielle kleskoden til den argentinske tangoen.

Unngå klær som utsetter ryggen din først. For det første kan dine kolleger eller klienter finne det upassende. For det andre, ikke tvil om at mens du trener på argentinsk tango, vil du absolutt svette, og å skyve hånden over ryggen til partneren din, våt av svette, er en tvilsom glede. En fin, stilig topp eller T-skjorte laget av naturlig stoff vil bidra til å løse problemet. Hvis du planlegger å bruke en skjorte, vil det være hensiktsmessig å utfylle den med en T-skjorte i bomull, som kan fjernes etter klassen. I alle fall bør det tas i betraktning at i tillegg til den nakne ryggen er brede ermer forbudt: de vil forhindre deg i å klemme partneren din.

Både menn og kvinner bør foretrekke komfortable bukser som ikke holder seg fast på føttene. Buksen skal ikke være for bred eller for stram. Damer kan også foretrekke skjørt eller kjoler, men det er veldig viktig å ikke velge de klassiske rettmodellene, som ofte brukes på kontorer, men klær som er løse nok på knenivå. Tette, for brede, for lange eller for korte skjørt vil forstyrre dansen.

Både menn og kvinner som foretrekker bukser, bør nekte belter med store eller skarpe spenner. Husk at argentinsk tango er en kontaktdans, og i løpet av en nær klem kan du skade partneren din. Det er ille når en danser eller danser ikke må tenke på dans eller musikk, men på hvordan man kan holde seg borte fra andres tilbehør, samtidig som man opprettholder relativt nær kontakt. Det samme gjelder halskjeder, anheng, ringer, armbånd, brosjer og andre smykker: de skal ikke ha skarpe, store elementer eller detaljer som kan fange på partnerens klær, klø huden. Det vil være bedre hvis du gir opp smykker helt, noe som på en eller annen måte kan forstyrre dansen, og ikke bruke dem på egen risiko og risiko. Argentinsk tango er streng i denne saken: la dansen din og sofistikerte, forseggjorte bevegelser dekorere deg, ikke tilbehør.

Anbefalt: