Hvordan Lære å Poledanse

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Poledanse
Hvordan Lære å Poledanse

Video: Hvordan Lære å Poledanse

Video: Hvordan Lære å Poledanse
Video: Pole dance - с чего начать 2024, Kan
Anonim

Et av de mest fascinerende brillene er poledans. Du kan forholde deg til denne typen dansekunst på forskjellige måter, men ingen vil nekte for at den er vakker og sexy. Følg instruksjonene, så får du tilgang til ytelsen til et så vakkert nummer.

Hvordan lære å poledanse
Hvordan lære å poledanse

Bruksanvisning

Trinn 1

Først må du velge en dansestil. Konsultasjonen av en stripelærer vil hjelpe deg med dette, som avhengig av dine fysiske data kan foreslå å fokusere på rytmen eller erotikken til forestillingen. Når du har valgt en danseskole, må du delta på kurs til øyeblikket til du er fornøyd med resultatet.

Steg 2

For klasser må du velge klær som ikke hindrer bevegelsene dine og som gir bildet ditt seksualitet. Som regel er et slikt antrekk veldig ærlig, men du må innrømme at du noen ganger trenger å gi fantasien frie tøyler.

Trinn 3

I den første fasen av treningen er din viktigste oppgave å "føle" polen som din partner. For å gjøre dette vil du utføre de enkleste øvelsene som er tilgjengelige for nybegynnere. Instruktørens forklaringer og selvfølgelig en video som viser kunsten å poledanse vil hjelpe deg med dette.

Trinn 4

Det viktigste i læringsprosessen er ønsket om å improvisere. I stripeplastikk er det ingen mekanisk memorering av bevegelser, et klart opplegg for å iscenesette en dans. Det er bare grunnleggende elementer som du, ved å bruke kunsten til improvisasjon, kan bli til et levende skue.

Trinn 5

Husk at for å øve på stripeplast må du holde deg i god fysisk form, fordi poledans er fysisk krevende. Og fortvil ikke hvis noe ikke fungerer for deg. Tålmodighet og dedikasjon vil definitivt føre deg til suksess.

Anbefalt: