Hvordan Strikke En Hæl På Tærne

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Strikke En Hæl På Tærne
Hvordan Strikke En Hæl På Tærne

Video: Hvordan Strikke En Hæl På Tærne

Video: Hvordan Strikke En Hæl På Tærne
Video: Hvordan strikke hæl på en enkel måte 2024, April
Anonim

Du kan strikke hælen på en sokk på forskjellige måter. Mestre korte rader - de lar deg lage en pen boomeranghæl. For noen vil det virke enklere enn en tradisjonell hæl - det trenger ikke å strikke en vristkile for foten. Øv med mønsteret og strikk koselige sokker til hele familien.

Hæl
Hæl

Det er nødvendig

  • 4 eiker
  • Hovedullstråd
  • Farget tråd for merker
  • Ekstra bomullstråd

Bruksanvisning

Trinn 1

Fest toppen av sokken i sirkulære rader og del løkkene i to like store deler. For å strikke en boomeranghæl, start på 1. og 4. pinne. Bind en første rad og snu arbeidet.

Steg 2

Del alle løkkene i denne raden i 3 like store deler. For ikke å bli forvirret, merk dem med fargede tråder: sider og midt. For eksempel for totalt 60 masker for strikking av en sokk. På strikkepinner 1 og 4 har du 30; du deler dem med 10.

Trinn 3

Begynn å strikke rad 2 med vrangmaske. Hans første løkke vil være dobbelt. For henne, la tråden være før du strikker, og stikk strikkepinnen til venstre i den første løkken på raden. Tråden skal være på arbeidsnålen. Fjern, uten å strikke, både løkken og tråden. Stram dobbel sløyfe slik at det ikke er noe hull igjen. Bind vrangløkkene og snu strikketøyet.

Trinn 4

Lag en dobbel dobbel søm i begynnelsen av den tredje (forreste) raden, og trekk tråden igjen. Fest deretter alle løkkene, og stopp på den siste - dobbel, forrige rad. Det må være på eiken. Snu arbeidet.

Trinn 5

Strikk nå den fjerde, vrang, raden. Legg igjen den siste dobbeltsømmen og snu strikketøyet. Rad 3 og 4 er forkortet, ta dem som referanse. Fortsett på denne måten til du fester til midten av hælen. Så du har strikket alle sidene av strikketøyet og 1 løkke til fra midten. I vårt tilfelle var det 10 sentrale løkker, nå skulle det være 8. Og på sidene - 11 doble. Du har en halv "boomerang".

Trinn 6

Fortsett å strikke i sirkulære rader på alle fire strikkepinner på sokken og lag to sirkler. Strikk dobbel løkker som en. Begynn deretter å forkorte radene igjen. Men nå er din oppgave å utvide midtdelen ved å strikke den. De forkortede radene skal gå fra innsiden av hælen til utsiden av hælen, det vil si i motsatt retning.

Trinn 7

Du må oppføre deg slik:

1 rad - ansiktsbehandling; midten av hælen er strikket; arbeid svinger;

2 rader - vrang (den første sløyfen er dobbel); sving;

3 rad - dobbel; frontflate; doble igjen. (Strikk henne og neste knapphull med de fremre!). Sving.

4. rad - dobbel; sømaktig overflate; dobbelt. (Strikk henne og neste løkke med vrangen!). Sving.

Trinn 8

Fullfør strikkingen av sokken med mønsteret i rad 3 og 4 til du har strikket alle doble masker og boomerangsider. Hælen på sokken er klar! Hvis du ønsker det, kan du gjøre det med ekstra bomullstråd, så vil det vare lenger.

Anbefalt: