Hvordan Tegne En Vei

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Vei
Hvordan Tegne En Vei

Video: Hvordan Tegne En Vei

Video: Hvordan Tegne En Vei
Video: HVORDAN TEGNE EN MARIHØNE ENKEL 2024, Kan
Anonim

For pasteller bruker kunstnere spesialpapir. Den har en spesiell takkete tekstur for å beholde de minste malingspartiklene. Dette gjør at de myke pastellene kan legges i lag. Hvis du enkelt kjører pastellpinnen over farget papir, vil fargen den er malt i vise gjennom malingen. Dette skaper interessante fargeeffekter.

Solrik gate
Solrik gate

Det er nødvendig

Et ark hvitt papir for pastell, fikseringsmiddel, pastellmaling

Bruksanvisning

Trinn 1

Skiss ut komposisjonen. Skisse hovedelementene i sammensetningen med medium vandeyck brun maling. Den dype tonen kommer i kontrast til papirets nøytrale grå tone. Ta med menneskeskikkelser i skissen din. Bruk lette diagonale streker for å skissere hovedskyggene på husveggene.

Steg 2

Spre fargeflekker. Bruk de samme løse brede strøkene for å markere hovedfargeflekkene. Bruk middels brent sienna og blek rå umber for å skissere hjemme. Mal de viktigste løvverkstedene, veien og de mest skyggefulle områdene med kaldt medium preussisk blått. På dette stadiet av arbeidet er det bedre å skrive ikke med spissen av pastellen, men med den brede siden av pinnen.

Trinn 3

Bland skyggene. Skygg den skyggefulle siden av huset til høyre med middels preussisk blått. Lys opp fargen på husene på motsatt side av gaten med raske, tykke streker med levende medium lilla maling. Gni påført maling med fingeren for å skape et område med jevn, tett farge.

Trinn 4

Mal en lys himmel. Legg til innslag av middels brent sienna på husveggene. Skriv så med siden av den bleke asurblå pinnen den delen av himmelen som er synlig i gapet mellom husene.

Trinn 5

Angi sollys. Veggene i de enkelte husene er badet i varmt rosa sollys. Mal dette lyset med veldig blek skarlagenrød maling, og påfør den i brede strøk med siden av en pastellpinne. Mal potteplantene med kraftige streker av dyp mørkegrønn maling.

Trinn 6

Øk tonen din. Nå skru opp tonen. Påfør klatter med dyp lilla maling på plantene til venstre og på innsiden av balkongplaten. Undersøk hele maleriet med et kritisk blikk. Berør eventuelle fargeflekker som virker for bleke eller for rampet opp til deg.

Trinn 7

Legg til detaljer. Bruk kullgrå for å legge til arkitektoniske detaljer i husene på høyre side av gaten. Mal de solbelyste taksteinene med klare streker av middels oransje kadmium.

Trinn 8

Skriv asfalt. Bruk grå pasteller til å male de enkelte mursteinene på veien.

Anbefalt: