Hvordan Tegne En Ugle

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne En Ugle
Hvordan Tegne En Ugle

Video: Hvordan Tegne En Ugle

Video: Hvordan Tegne En Ugle
Video: HVORDAN TEGNE EN SØT UGLE (TEGN MED BOKSTAVER) 2024, Kan
Anonim

Jeg lurer på hvorfor en ugle er et symbol på visdom, kunnskap og erfaring? Hvorfor ikke en meis, for eksempel? Eller en slags trost? Det handler om det uvanlige utseendet til denne rovfuglen og dens rare oppførsel. Uglen har et ganske stort hode, der alle kloke tanker er plassert. Men fuglen har nesten ingen nakke. Enorme runde, blunkende øyne til rovdyret fascinerer også. Med dem ser uglen perfekt sitt bytte i mørket: små gnagere og fugler. Generelt er bildet av denne fuglen grundig mettet med hemmeligheter og hemmeligheter. Du kan bekrefte dette ved å tegne en ugle på papir.

En ugle er personifiseringen av visdom og kunnskap
En ugle er personifiseringen av visdom og kunnskap

Bruksanvisning

Trinn 1

Først må du tegne to sirkler som er nesten like store. Den øverste skal deles i to med en rett vertikal linje. Det må også deles inn i tre deler til, bare ved hjelp av to horisontale linjer.

Steg 2

Nå, ved hjelp av avrundede linjer på uglehodet, er det nødvendig å vise små trekantede ører som fuglen hører noe rasling i skogen og luftige kinn med

Trinn 3

På begge sider av den nedre sirkelen (stammen til en skogboer) skal store runde vinger tegnes. Avrundede linjer viser fjærdrakten til en ugle. På hodet til rovdyret er det nødvendig å skissere et sted for snuten.

Trinn 4

I den nedre delen av rovdyrets kropp må du tegne beina med skarpe klør, som ugla griper byttet med og til og med klatrer i trær. På fuglens ansikt tegner du store ovale øyne og et lite dråpeformet nebb.

Trinn 5

Videre, i uglenes store øyne, skal det vises runde pupiller, og på brystet kan det vises et fjærdraktmønster ved hjelp av flere bølgede linjer.

Trinn 6

Nå er det på tide å fjerne alle de ekstra blyantlinjene, og derved forberede ugletegningen for farging.

Trinn 7

Når du fargelegger en ugle, vil alle nyanser av brunt og grått komme godt med. Bena kan gjøres røde og nebbet oransje.

Anbefalt: