Hvordan Tegne Bilder Av Anime Jenter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne Bilder Av Anime Jenter
Hvordan Tegne Bilder Av Anime Jenter

Video: Hvordan Tegne Bilder Av Anime Jenter

Video: Hvordan Tegne Bilder Av Anime Jenter
Video: hvordan å tegne et hjerte 2024, Kan
Anonim

Etter at du har lært hvordan du tegner individuelle figurer av animejenter, vil du lage et helbilde med flere jenter, miljøet og muligens andre tegn. Denne ferdigheten vil være et nytt steg i kunsten å lage dine egne tegneserier. Og så, kanskje, vil du svinge på tegnet tegneserie …

Hvordan tegne bilder av anime jenter
Hvordan tegne bilder av anime jenter

Det er nødvendig

  • - papir;
  • - blyant;
  • - maling.

Bruksanvisning

Trinn 1

Få en god erfaring med å tegne animejenter og andre gjenstander du vil portrettere. Det anbefales at du kan skildre karakterene i forskjellige positurer. Tegn alltid med blyant, da den alltid kan slettes og tegnes på nytt. Selv profesjonelle anime- og mangakunstnere begynner å lage et bilde med blyantskisse.

Steg 2

Tegn en grov skisse av fremtidsbildet. Gjør bildet skissert, men på en slik måte at det er klart hvilken jente og hvilken karakter som er i hvilken posisjon. Tenk på miljøet, bakgrunnen, heltinnenes klær og bildet av ansiktene deres. Etter det, begynn å tegne jentene, og begynn med de i forgrunnen. Legg igjen den nøye tegningen for senere. På dette stadiet er det viktigste å portrettere alle jentene og sette dem i den tiltenkte stillingen.

Trinn 3

Etter at alle jentene er tegnet, begynn å lage miljø, bakgrunn og andre tegn. Også her, ikke la deg rive med detaljene. Håndter bare hovedlinjene.

Trinn 4

Til slutt tegner du bildet bare etter at alle hovedlinjene til alle gjenstander er fullført, når den relative posisjonen til jentene, karakterene og gjenstandene i miljøet endelig er bestemt. På dette stadiet tegner du vakre klare linjer fra animejentene, de riktige foldene av klærne, den riktige chiaroscuro og ansiktsuttrykk. Tegn litt innledende skyggelegging.

Trinn 5

Hvis du planlegger å overføre det resulterende bildet til en datamaskin, kan du skanne det og lime det inn i Photoshop. Hvis du allerede har ferdige bilder av landskap og lokaler, kan det hende at miljøet ikke blir tegnet i utgangspunktet. I Photoshop er det bare å plassere dem i bakgrunnen eller tegne separat og også skanne dem for overføring til datamaskinen din.

Trinn 6

På siste trinn fargelegg bildet med jentene, og ikke glem å slette alt unødvendig. I tradisjonell anime brukes bare 2-3 grunnfarger til fargevalget.

Anbefalt: