Hvordan Strikke Den Første Løkken

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Strikke Den Første Løkken
Hvordan Strikke Den Første Løkken

Video: Hvordan Strikke Den Første Løkken

Video: Hvordan Strikke Den Første Løkken
Video: Остатки пряжи, две спицы и следки без швов готовы 2024, April
Anonim

Jenter og kvinner vil lære å strikke for å lage originale modeller av klær og tilbehør og spare penger samtidig. Enhver håndstrikking, både strikking og hekling, begynner med dannelsen av den første sløyfen.

Hvordan strikke den første løkken
Hvordan strikke den første løkken

Det er nødvendig

  • - en trådkule;
  • - strikkepinner;
  • - krok.

Bruksanvisning

Trinn 1

Slapp av ballen. Det er nødvendig å forlate enden av tråden, som vil være omtrent 2 ganger bredden på det strikkede produktet. Legg tråden rundt venstre tommel og pekefinger. Tråden som kommer fra ballen skal ligge på pekefingeren, og enden skal henge nærmere tommelen. Bruk de andre tre fingrene til å holde trådene.

Steg 2

Ta 2 strikkepinner i høyre hånd. Sett nålene fra bunnen til toppen og fra venstre til høyre under tråden ved tommelen. Ovenfra tar du i tråden som er strukket mellom tommelen og pekefingeren. Trekk den fangede tråden fra bunnen gjennom løkken nær tommelen (på samme måte som du satte inn strikkepinnene).

Trinn 3

Bruk strikkepinner for å fjerne løkken fra tommelen. Stram de resulterende løkkene med enden av tråden. Den første sløyfen på nålene er ikke en, men 2 sløyfer. Du bør ikke stramme løkkene for mye, men du bør ikke gjøre dem for løse heller. Prøv å strikke i en jevn rad.

Trinn 4

Fortsett å strikke resten av maskene på samme måte som for første maske. Fjern på slutten av første rad en strikkepinne, som vil være arbeidsnålen for et sett med løkker. Hvis du vil lære å hekle, går du videre til neste trinn.

Trinn 5

Hekle den første løkken. Det er enkelt å hekle den første løkken, som strikkepinner. Det er ikke nødvendig å legge igjen en lang trådlengde. Klem enden av tråden med venstre tommel til den midterste falansen på pekefingeren. Pakk tråden rundt pekefingeren med klokken for å danne en løkke, og før arbeidstråden over pekefingeren.

Trinn 6

Ta kroken i høyre hånd. Sett den inn under løkken fra høyre til venstre. Hekt en arbeidstråd ovenfra og trekk den gjennom løkken fra venstre til høyre. Det viste seg den første sløyfen, som bare trenger å strammes med en tråd. Fortsett å hekle ved å trekke arbeidstråden på pekefingeren gjennom løkken på heklenålen.

Anbefalt: