Hvordan Lage En Ramme I Photoshop

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Ramme I Photoshop
Hvordan Lage En Ramme I Photoshop

Video: Hvordan Lage En Ramme I Photoshop

Video: Hvordan Lage En Ramme I Photoshop
Video: Slik lager du ramme i Photoshop 2024, Mars
Anonim

Ethvert bilde med ramme ser bedre ut enn uten det; innramming kan gi bildet en spesiell unikhet. Rammens farge kan stå i kontrast til fargespekteret på bildet, komplementere det eller skygge det, og fokusere på bildet. Kanting av bildet med forskjellige teksturer gjør at arbeidet ditt kan glitre med nye farger, for å gi det en logisk fullstendighet. Du kan enkelt lage en farget ramme for bildet ditt i Photoshop, og bruke bare noen få minutter på det.

Hvordan lage en ramme i Photoshop
Hvordan lage en ramme i Photoshop

Det er nødvendig

  • - Photoshop-program
  • - kunne bruke pipetteverktøyene
  • - kunne lage og flytte lag

Bruksanvisning

Trinn 1

Åpne bildet i Photoshop. Gi nytt navn til enkeltlaget med hvilket som helst ord eller tall (vanligvis heter det "Bakgrunn") ved å dobbeltklikke på navnet; for å fjerne beskyttelse og kunne utføre handlinger med bildets plan. Lag et nytt lag og flytt det under bildelaget. Det laget laget vil være nødvendig for å plassere bakgrunnen for den fremtidige rammen på den.

skape et nytt bunnlag
skape et nytt bunnlag

Steg 2

Endre størrelse på lerretet ved å bruke kommandoen Image - Canvas Size. Velg piksler som måleenhet for sidene av bildet og klikk avkrysningsruten ved siden av ordet "Relativt" (lerretstørrelsen endres i forhold til størrelsen på bildet). I feltene "Bredde" og "Høyde" skriver du inn samme verdi som er lik bredden på ønsket ramme. Etter å ha endret størrelsen på lerretet, bør det dannes en ramme med gjennomsiktig bakgrunn rundt bildet, siden lerretet ikke er selve bildet, men planet det er plassert på. Når størrelsen på lerretet er endret, endres ikke størrelsen på bildet.

endre størrelse på bildet
endre størrelse på bildet

Trinn 3

For å beregne størrelsen på rammen riktig, styr deg av de generelle dimensjonene på sidene av bildet. For eksempel, hvis bredden på bildet er 500 piksler, er høyden også 500 piksler, så er en ramme med en bredde på ca. 100 piksler egnet for bildet. Grensen skal ikke være for smal eller for bred.

Trinn 4

Velg ønsket farge for rammen med pipetteverktøyet, og fyll det nedre laget med fyllverktøyet med den valgte fargen.

fyll det nederste laget med den valgte fargen
fyll det nederste laget med den valgte fargen

Trinn 5

For å legge til tekstur i bakgrunnen på rammen, bruk kommandoene "Filter-gjengivelse-skyer" (skyeffekt), "Filter-tekstur-farget glass (eller mosaikkfragmenter)" (mosaikkeffekt), "Filter-tekstur-korn" (korneffekt), "Filter -Texture-Craquelure" (lettelseoverflateeffekt). Utfør disse handlingene med det valgte laget som rammenes bakgrunn ligger på.

Anbefalt: