Hvordan Spille "foreninger"

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spille "foreninger"
Hvordan Spille "foreninger"

Video: Hvordan Spille "foreninger"

Video: Hvordan Spille
Video: Effektiv hverdag for lag og foreninger Spleis 2024, Kan
Anonim

Under samlinger i store selskaper, når alle nyhetene allerede er fortalt, viktige emner har blitt diskutert og alle vitsene allerede er ledd av, spørsmålet oppstår - hva mer å gjøre? Spillene som alle har elsket siden barndommen - "krokodille" er perfekte for dette, og når man hopper og later til å være noe ukjent er lat, spill som "bank" og, selvfølgelig, "foreninger" kommer til unnsetning.

Hvordan spille "foreninger"
Hvordan spille "foreninger"

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er mange variasjoner på "assosiasjon" -spillet, og hvert selskap spiller spillet annerledes. Hvis du er fire eller flere av deg, kan du sitte i en sirkel. Presentatøren hvisker til naboen til høyre ethvert ord som kommer inn i hodet hans.

Steg 2

Den "utskjelte" naboen kommer opp med det han forbinder med ordet som lederen har oppkalt, og sier på sin side denne assosiasjonen til sin nabo som sitter til høyre. For eksempel, hvis verten kalte et eple, så sier den neste spilleren "tre" eller "Newton", eller noe verre.

Trinn 3

Den neste personen kommer også med sin egen "Newton" eller "tre" forening og kommuniserer det til naboen. Dermed viderefører alle spillere langs kjeden sine assosieringsord til hverandre.

Trinn 4

Etter at den siste spilleren har sagt sin tilknytning til programlederen, reiser han seg og kunngjør det siste ordet og ordet som spillet startet fra, høyt. Vanligvis ler alle i dette øyeblikket.

Anbefalt: