Hvordan Konvertere Mp3 Til Lyd

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Konvertere Mp3 Til Lyd
Hvordan Konvertere Mp3 Til Lyd

Video: Hvordan Konvertere Mp3 Til Lyd

Video: Hvordan Konvertere Mp3 Til Lyd
Video: Ленинград — Экспонат 2024, Mars
Anonim

For mange hjemmebåndopptakere eller bilradiobåndopptakere er en konvensjonell lyd-CD det eneste digitale lagringsmediet. Samtidig er det meste av musikken som kan lastes ned i mp3-format, det vil si komprimert lyd for datateknologi. Men heldigvis kan alt som er komprimert dekomprimeres, om enn med noe tap av kvalitet.

Hvordan konvertere mp3 til lyd
Hvordan konvertere mp3 til lyd

Bruksanvisning

Trinn 1

Det mest praktiske verktøyet for å lage lydfiler fra mp3 er Nero Burning ROM-brennerprogramvaren. Strukturen, fra versjon 6 og senere, inkluderer mange ekstra verktøy for å jobbe med dataformater, fra video til lyd. Hvis du vil, kan du bruke andre verktøy, for eksempel den innebygde spilleren "Foobar2000" eller programmer for komplekse konvertering og brenning av plater, for eksempel "Burrn!".

Steg 2

Hvis du ikke har Nero Burning ROM installert, laster du ned og installerer den. For å gjøre dette, skriv inn spørringen "Last ned Nero" i en hvilken som helst søkemotor. Dobbeltklikk på den nedlastede installasjonsfilen og svar "Neste" og "Ja" på spørsmålene i installasjonsveiviseren.

Trinn 3

Åpne Nero-programmet. Vinduet for prosjektvalg vises. Hvis du bare vil konvertere mp3-filene til lydformat, klikker du på Avbryt-knappen.

Trinn 4

Øverst i vinduet klikker du på "Avansert" -knappen og velger den første linjen "Kod filer". Det innebygde Nero-konverteringsvinduet åpnes. Klikk på "Legg til" i den venstre sentrale delen av vinduet, eller bare dra og slipp filene du trenger i kodervinduet. De vil vises i listen merket "Mislyktes".

Trinn 5

Under listen over filer er det flere linjer med kodingsinnstillinger. Dette er et filformat, velg “PCM Wav file” for å konvertere til normal lyd. Dette alternativet er merket av som standard. Velg mappen der de konverterte filene skal skrives nedenfor. Klikk på Bla gjennom-knappen for å velge et praktisk lagringssted. Vær oppmerksom på at lyddatafiler tar mye mer plass enn mp3-filer.

Trinn 6

Når du har konfigurert lagringsplasseringen og filformatet, klikker du på Start eller Start-knappen, avhengig av oversettelsen av din versjon av Nero. En linje vil vises med fremdriften av operasjonen - etter at kodingen er fullført, vil den forsvinne, og merket "Fullført" vises foran spornavnene i listen. Generelt er den klar, nå, hvis du ønsker det, kan du brenne de mottatte filene til disk i lydformat for husholdningsapparater.

Anbefalt: