Hvordan Lage Et Polymerleirearmbånd

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Polymerleirearmbånd
Hvordan Lage Et Polymerleirearmbånd

Video: Hvordan Lage Et Polymerleirearmbånd

Video: Hvordan Lage Et Polymerleirearmbånd
Video: Как сделать самолетик из бумаги Как сделать самолетик из бумаги 2024, Kan
Anonim

Polymerleire er ikke bare egnet til å lage dukker. Lyse, uvanlige smykker er laget av dette materialet. Originale øreringer, alle slags anheng og fargerike armbånd er laget av polymer leire. Å lage smykker av polymer leire er en spennende aktivitet.

Hvordan lage et polymerleirearmbånd
Hvordan lage et polymerleirearmbånd

Du trenger: polymerleire i forskjellige farger, verktøy for polymerleire, en spesiell kniv for leire, vokset ledning, tilbehør.

To typer armbånd er laget av polymer leire: armbånd fra perler og armbånd med anheng.

1. Perlearmbånd

Kom opp med et smykkedesign og avgjør formen, størrelsen og fargen på perlene. De kan være tradisjonelle runde, firkantede, ovale. Det er to måter å lage polymerleire perler på: lage en hel perle av ett stykke leire, lage en perle i stil med "Murano glass".

For å lage en perle i stil med "Murano-glass" må du rulle en ball ut av leire. Lag et flerfarget sylinder ved hjelp av et spesialverktøy (ligner en konditorsprøyte). Skjær sylinderen i tynne biter og lim ballen med dem. Lag et gjennomgående hull i perlen. Det viser seg en perle som på bildet.

Bilde
Bilde

Bake polymerleire i henhold til vedlagte instruksjoner. Det er best å ikke bake leire i ovnen du lager maten i. Leire er giftig når den bakes i ovnen, det er viktig å ventilere rommet.

Bruk ferdige perler i samsvar med ideen. For eksempel kan du veve et shambhala-armbånd.

Bilde
Bilde

2. Armbånd med anheng

Armbånd med anheng er mer populære enn "shambhala" og andre polymerleire armbånd. Anheng er laget i form av bær, søtsaker, smultringer og andre delikatesser.

Bilde
Bilde

For å lage et armbånd med anheng, må du tenke på hvordan det vil være. Tegn en skisse på papir. Anheng er laget av ett stykke leire, flere små baller av leire (for eksempel et bringebærformet anheng), flere stykker leire.

Ferdige anheng er tonet med tørr pastell, legg til forskjellige dekorasjoner (så lenge leiren er myk, kan dette gjøres), lag små hull for beslag.

Etter å ha bakt leiren, må du sette en tapp med en ring i hullet. Enden på pinnene må først belegges med lim.

Bilde
Bilde

Anhengene er festet til et spesielt kjedearmbånd.

Anbefalt: