Hvordan Hekle Raglan

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Hekle Raglan
Hvordan Hekle Raglan

Video: Hvordan Hekle Raglan

Video: Hvordan Hekle Raglan
Video: Вяжем крючком интересную и универсальную модель 2 в 1: ДЖЕМПЕР + ПОНЧО: Попетельный МАСТЕР КЛАСС 2024, Kan
Anonim

På en sultrig sommerdag vil en lett heklet raglan bidra til å unnslippe varmen. Den lukker samtidig kroppen og slipper luft gjennom luftstrikket. Men det er verdt å merke seg at faktisk er raglan ikke en uavhengig del av garderoben, men bare en erme. Det skilles fra andre ved fravær av sømmer. Så hvordan hekle raglan? Det er ikke vanskelig å gjøre dette, for det er ikke nødvendig å lage mønstre, og dessuten trenger du ikke å telle antall reduseringer og tillegg av løkker hele tiden.

Hvordan hekle raglan
Hvordan hekle raglan

Det er nødvendig

krok nummer 2, bomullstråder

Bruksanvisning

Trinn 1

Først av alt, bestem deg for mønsteret du vil få på produktet. En av de enkleste og samtidig stilige strikkene anses å være "rogules" arrangert i et rutemønster. I tillegg kan du strikke en bred kant av runde motiver.

Steg 2

Nå må du beregne løkkene. Antall sløyfer som er tildelt hovedmønsteret, kan deles med tre uten resten, pluss to ytterligere sløyfer. Raglan er best å begynne å strikke i utringningen. Gradvis er det nødvendig å legge til løkker for de fire raglanlinjene.

Trinn 3

Kast nå en kjede fra 119 luftløkker. Strikk hele første rad med "rogules". Du blir som en stripe. Det må deles inn i 6 deler. To deler blir tatt bak, ermer og hyller. Sløyfene, som er på grensene til delene, er grunnlaget for raglan-omrisset. Det er ved grensene til delene i hver neste rad at flere sløyfer må legges til for utvidelse. For disse formålene må du strikke to mønsterrapporter i en løkke.

Trinn 4

Fortsett å strikke på denne enkle måten. Etter at raglan er omtrent 27-29 centimeter høy, må du fjerne løkken på ermene med en tråd. Nå trenger du bare å strikke ryggen og hyllene med en klut.

Trinn 5

Hyllebunnen må dekoreres med en bred kant. Den skal bestå av 18 motiver, som best bindes med en søm på gjennombrudd. Søm med gjennombrett utføres som følger: hver celle inneholder en dobbel hekle og en luftløkke. Ermer, krager og hyller ser veldig stilige ut når de er bundet med en smal finish. Og på nivået av midjen, trekk et bånd eller blonder.

Anbefalt: