Hvordan Strikke Mønstre

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Strikke Mønstre
Hvordan Strikke Mønstre

Video: Hvordan Strikke Mønstre

Video: Hvordan Strikke Mønstre
Video: Hvordan strikke mønster med flere farger 2024, Kan
Anonim

Strikking er en morsom aktivitet. Å lære det er slett ikke så vanskelig som det virker ved første øyekast. Hvis du vet hvordan du skal strikke for- og bakmasker, og deretter bruke ordningene, kan du strikke det mest bisarre mønsteret, lage hvilket som helst mønster eller ornament. Det viktigste er tålmodighet og ro. Det er derfor strikking er verdifullt. Det beroliger og gleder deg når du får en ting som på bildet, eller enda bedre!

Hvordan strikke mønstre
Hvordan strikke mønstre

Bruksanvisning

Trinn 1

Strikkede gjenstander med mønster eller ornament er alltid unike og uforlignelige. To identiske vil aldri fungere, selv om du bruker samme ordning. Strikkemønster er enkelt. De er alltid strikket med forsting, og dette er den enkleste måten å strikke: Forreste strikkes med fremre løkker, vrangpinner - med vrang.

Den enkleste tegningen å utføre er et ornament i to eller tre farger. Alt som trengs for å strikke et ornament er tråder i passende farger og streng overholdelse av mønsteret.

Steg 2

Hvis du har valgt en mer komplisert tegning, for eksempel et dyr, en fe-nisse eller blomster, må du jobbe hardere.

Du må finne et diagram over bildet. Hvis den ikke er der, kan du ta et korsstingmønster (ett kryss er en sløyfe).

Trinn 3

Beregn produktets sløyfer slik at bildet er i midten eller der du trenger det. Dette vil hjelpe deg med å finne ut om tegningen til og med passer inn i produktet ditt (hvis tingen er for en baby, og bildet er for stort).

Trinn 4

Forbered tråder i alle farger som er på bildet. Vanligvis krever selv den enkleste designen minst fire farger. For komplekse tegninger er det vanskelig å telle antall farger på en gang. Hvis det er et ferdig oppsett av hvilken farge og hvor mye du trenger.

Trinn 5

Det er mer praktisk å strikke mønstre med strikkepinner når du har flere baller av tråd i hver farge. I dette tilfellet, på feil side, er tråden i forrige farge rett og slett strukket. Det er nødvendig å sørge for at trådbrokkene ikke strammer lerretet og ikke henger fritt, ellers vil det være upraktisk å ha på seg.

Trinn 6

Hvis det er store områder med samme farge på tegningen, vil filamentene være veldig lange. For å unngå dette må du ikke strekke tråden, men ta en annen tråd med samme farge og krysse trådene når du flytter fra en farge til en annen.

Trinn 7

Broder konturene av mønsteret med kontrasterende eller svarte tråder for å markere detaljene i bildet. Små designelementer er også lettere å brodere.

Anbefalt: