Hvordan Dyrke Jordbær Hjemme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dyrke Jordbær Hjemme
Hvordan Dyrke Jordbær Hjemme

Video: Hvordan Dyrke Jordbær Hjemme

Video: Hvordan Dyrke Jordbær Hjemme
Video: 🍓JORDBÆR: dyrke, plukke, høste, sylte, spise, fryse🍓 + oppskrift på jordbærsmoothie 2024, Kan
Anonim

Dyrking av jordbær er en innbringende virksomhet. Imidlertid er mange stoppet av sesongmessigheten til disse verkene. For helårsdyrking av jordbær er det utviklet en spesiell metode som lar deg få produktet om vinteren, høsten og våren.

Hvordan dyrke jordbær hjemme
Hvordan dyrke jordbær hjemme

Det er nødvendig

rom, plastposer, jordbærplanter, underlag, rør, vann

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg et plantasjested. Det er nødvendig å opprettholde en temperatur på ca + 20-22 grader hele året. For å gjøre dette kan du bruke et rom som ikke er bolig, veranda, låve, garasje osv. Ta med belysning dit. For en kunstig endring av dag og natt kan lysrør brukes. Rommet må ventileres og overvåkes.

Steg 2

Kjøp eller lag dine egne 0,2 mm klare polyetylenposer. Posens diameter er 16 cm, lengden er 2, 00-2, 20 m. Fyll den med et underlag som består av jord og den enkleste gjødsel, bland blandingen godt og hell den i posen. Du kan bruke en blanding av torv og perlit til underlaget, det er av høyere kvalitet. Lodd den ene enden av posen.

Trinn 3

Lag plantehull (kutt) i rutemønster langs posen fylt med underlag, med en avstand på 22-25 cm mellom dem. Plante jordbærplanter i dem. Sett posene rett på gulvet i rader, 3-4 poser per kvadratmeter.

Trinn 4

Installer et vanningsanlegg, det gjøres av deg selv. Led tre rør i lik avstand til toppen, midten og bunnen av posen, ca. 60 cm. Koble de øvre endene til fordelingsrøret, som er plassert over posene. Næringsløsningen beregnes: 2 liter løsning for hver pose.

Anbefalt: